Angela Similea, mesaj emoţionant după moartea lui Marcel Dragomir

Angela Similea îşi găseşte cu greu liniştea, după moartea compozitorului său preferat, Marcel Dragomir. Prietenia lor de-o viaţă s-a încheiat brusc, iar rănile din sufletul artistei sunt foarte adânci.

11 mart. 2015, 06:47
Angela Similea, mesaj emoţionant după moartea lui Marcel Dragomir

Marcel Dragomir a murit. La două zile după decesul renumitului compozitor, Angela Similea a postat un mesaj emoţionant. „V-aţi întrebat, vreodată, când se aprind stelele? Un singur pas şi … a plecat! Bunul meu prieten, frate de spirit, Marcel Dragomir, a plecat, risipindu-se în univers, sărăcind Pământul şi îmbogăţind stelele! Marcel, ai plecat atât de repede şi mult prea departe…Dar, zboară, acum, du-te, nu privi înapoi, zboară pe calea Luminii acolo sus, Acasă, de unde ‘i-a fost dat Harul! Îţi mulţumesc pentru inima ta plină de cântec (…) şi te rog să mă ierţi că de la ultima noastră întâlnire pe această lume, atunci când mi-ai arătat muzical că „E frumos la mine-n suflet”, nu am finalizat înregistrarea acestei balade. Credeam că avem încă timp! Timpul… (…)”, a scris Angela Similea. 

Ipoteză şocantă în cazul morţii lui Marcel Dragomir

Marcel Dragomir s-a născut pe 30 octombrie 1944, la Câmpina. Studiile muzicale le-a început la Liceul „George Enescu” din Bucureşti (1961 – 1966), continuându-le la Conservatorul Bucureşti (1966 – 1971).

A fost profesor de clarinet-saxofon la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti (1971 – 1982) şi redactor principal la secţia de creaţie a Radiodifuziunii Române din Bucureşti (1984 – 1994).

A realizat emisiuni de radio şi de televiziune. A făcut parte din jurii naţionale şi internaţionale de concursuri de muzică uşoară (Bratislava – 1972, Dresda – 1984, Slîncev Briag – 1986). A scris muzică uşoară, dar şi muzică de teatru şi film.