Angela Similea, prima invitată a lui Dan Negru într-o emisiune: „Țin minte și acum. Ne-am amintit cu drag acel moment”

Dan Negru a avut-o ca invitată pe Angela Similea în prima lui emisiune, în urmă cu mulți ani. Prezentatoul își amintește cu drag de acel moment.

06 apr. 2024, 14:05
Angela Similea, prima invitată a lui Dan Negru într-o emisiune: „Țin minte și acum. Ne-am amintit cu drag acel moment”
Dan Negru a avut-o ca invitată pe Angela Similea în prima lui emisiune

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta simte succesul de 30 de ani și fiecare proiect în care este implicat reprezintă o lovitură de audiență.

Pe lângă televiziune, Dan Negru atrage venituri și din imobiliare și agricultură, dar și din evenimentele pe care le prezintă. Acesta recunoaște că de-a lungul timpului a mai făcut și câteva gafe. La un moment dat, s-a întâmplat să prezinte un alt evenimet decât cel pentru care fusese chemat.

Citește și: Dan Negru, adevărata poveste a lui Dracula: „Tot românul îl cunoaște, doar că Dracula n-a fost român. NU s-a născut, de fapt, la noi”

Totodată, jurnalistil se bucură enorm când e oprit pe stradă, pentru că, în opinia lui, oamenii își arată astfel aprecierea.

„Faptul că oamenii te opresc pe stradă și vor să facă o poză cu tine este dovada că ceea ce faci la TV funcționează. Mi se spune des că par diferit la televizor. De-a lungul timpului, bineînțeles, sunt om, este normal, am făcut o mulțime de gafe. Am prezentat, am încurcat oamenii.

De exemplu, am avut un eveniment de prezentat la Palatul Parlamentului și am încurcat sala. Am prezentat un eveniment întreg pentru o altă firmă. Am citit tot, iar la jumătatea evenimentului m-am uitat pe telefon și aveam 100 de apeluri nepreluate”, a mărturisit Dan Negru pentru Playtech.ro.

Citește și: Dan Negru rupe tăcerea despre scandalurile dintre vedete și trusturile TV: „Nu duc la nimic bun. Îi înspăimânți pe viitorii angajatori”

Prezentatorul nu poate uita nici acum prima sa emisiune, unde a avut-o invitată pe Angela Similea.

„La prima mea emisiune, am avut-o invitată pe cunoscuta Angela Similea și tin minte si acum momentul. De curând, ne-am văzut acum câteva săptămâni și ne-am amintit cu drag de acel moment”, mai spune Dan Negru.