Angela Similea, probleme financiare: nu reuşeşte să vândă vila de la Belciugatele

Casa în care Angela Similea și-a consumat o parte a căsniciei sale cu regretatul Victor Surdu poate fi folosită de orice client dispus să plătească ca centru de organizări evenimente, casă de vacanță, sau… hotel.

18 mai 2016, 07:19
Angela Similea, probleme financiare: nu reuşeşte să vândă vila de la Belciugatele

Au trecut mai bine de doi ani, de când Angela Similea și fetele regretatului său soț, Victor Surdu, încearcă să vândă moșia de la Belciugatele. Au scăzut inițial prețul, de la 750.000, la 650.000 de euro, dar în zadar. Au dat zeci de anunțuri pe mai multe site-uri de specialitate, și cu toate acestea, vila de la Mataraua (comuna Belciugatele) se încăpățânează să rămână în proprietatea familiei, scrie Libertatea.

Au trecut mai bine de doi ani, de când Angela Similea și fetele regretatului său soț, Victor Surdu, încearcă să vândă moșia de la Belciugatele. Au scăzut inițial prețul, de la 750.000, la 650.000 de euro, dar în zadar. Au dat zeci de anunțuri pe mai multe site-uri de specialitate, și cu toate acestea, vila de la Mataraua (comuna Belciugatele) se încăpățânează să rămână în proprietatea familiei.

Dar nici așa clienții nu se îngrămădesc să sară cu banul. Chiar dacă acolo beneficiază de tot luxul, în speță de o vilă cu 16 camere, cu mobilier de cea mai bună calitate, situată pe un teren de 6.500 de metri pătrați, chiar pe marginea unui lac! Moșia se află într-un sat parcă uitat de lume, în Belciugatele, județul Călărași, iar drumul până acolo este unul destul de anevoios.