Angela Similea, târâtă prin tribunale pentru avere

Scandal pe avere între fratele lui Victor Surdu şi Angela Similea! Gabriel, cumnatul artistei, le-a dat in judecata pe urmaşele politicianului. Adică pe Angela Similea şi pe fiicele acestuia din prima căsnicia. 

18 iun. 2016, 09:39
Angela Similea, târâtă prin tribunale pentru avere

Cumnatul cântăreţei îşi cere practic partea din moştenirea care, până în prezent, nu a fost partajată. 

Victor Surdu a murit in 2011, in urma unui cancer de pancreas, lasand in urma o familie coplesita de datoriile de aproximativ 6 milioane de euro pe care acesta le-a acumulat intr-o viata. Angela Similea, sotia lui Surdu, a fost executata silit, in timp ce fratele lui Surdu, Gabriel, un om de afaceri cu o avere impresionanta, a declarat ca nu are cum sa o ajute pe celebra cantareata. 

Acum, la 5 ani de la moartea lui Victor Surdu, tensiunile din familie sunt la cote inalte. Gabriel, consilierul cu 5 terenuri, 3 apartamente, un spatiu comercial si un complex de 9 case aflate in constructie, cu afaceri in domeniul imobiliar, medical si al turismului, le-a dat acum cateva zile in judecata pe Angela Similea si pe fiicele lui Surdu din prima casatorie, Monica si Victorita, intr-un proces al carui obiect este “succesiune-iesire din indiviziune”. 

Dosarul este inregistrat la Judecatoria Iasi, dar inca nu a fost stabilit primul termen. In orice caz, fiicele lui Surdu trebuie sa faca un efort suplimentar, pentru ca ambele locuiesc in strainatate, Victorita in Africa de Sud, iar Monica in Italia.