Angela Similea tot ajunge în instanţă din cauza averii, chiar dacă s-a împăcat cu cumnatul ei VIDEO

Scandalul pe avere dintre fratele lui Victor Surdu şi Angela Similea nu se mai termină. Deşi anunţaseră că s-au împăcat cei doi tot vor merge în instanţă. S-a ajuns aici după ce cumnatul artistei le-a dat in judecată pe urmaşele politicianului pentru împărţirea moştenirii. Adică pe Angela Similea şi pe fiicele lui Surdu din prima căsnicie.

27 aug. 2016, 13:06
Angela Similea tot ajunge în instanţă din cauza averii, chiar dacă s-a împăcat cu cumnatul ei VIDEO

Neînţelegerile dintre Angela Similea şi cumnatul său, Mihai s-au rezolvat pe cale amiabilă,dar cei doi vor trebui să meargă însă la Tribunal şi să ceară oprirea procesului, informează România TV

Citeşte şi Angela Similea, dată în judecată de Gabriel Surdu

„Csa s-a construit aproape singura. In sensul ca de la cladirea care era deja cand a cumparat-o Victor, noi am imbracat-o si am construit in jurul ei ce am considerat ca ne reprezinta”, spunea Angela Similea. Prin renunţarea la proces nici fiicele lui Victor Surdu, stabilite în Africa de Sud şi Spania nu vor mai trebui să facă navetă în România ca să fie prezente în instanţă la fiecare termen.

„Vroiam un spatiu al meu care sa ne reprezinte şi asa s-au născut aceste sali cu nivele diferite unde eu ma simt foarte bine”, povestea Angela Similea. 

Citeşte şi Angela Similea nu reuşeşte să scape de datorii

Presa a scris că după moartea politicianului, familia s-a ales şi cu datorii de peste 6 milioane de euro. Fratele lui victor Surdu, afacerist de succes, ar fi declarat că nu are cum s-o ajute pe Angela Similea.

Averea pentru care cântăreaţa şi cumnatul ei au ajuns la proces este reprezentată de un conac cu două etaje, 16 camere şi 10 băi care are o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp cu o deschidere de 50 metri la lac.