Angelina Jolie se pregăteşte pentru a patra căsătorie. Cine este alesul

Angelina Jolie, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, se pregăteşte pentru al patrulea mariaj. Potrivit presei de peste Ocean, la un an de la divorţul de Brad Pitt, Angelina şi-ar fi găsit alinarea în braţele unui om de afaceri britanic cu care plănuieşte să se căsătorească.

RomaniaTV.net
09 nov. 2017, 09:35
Angelina Jolie se pregăteşte pentru a patra căsătorie. Cine este alesul

După divorţul de Brad Pitt, se pare că Angelina Joliei îşi reface viaţa în braţele unui om de afaceri britanic, pe care, însă, preferă să îl ţină departe de lumina reflectoarelor. Mai mult, cei doi ar fi stabilit deja detaliile pentru nunta care va urma.

„Cei doi îşi doresc ca ceremonia sa fie una tradiţional budistă şi să aibă loc în Cambodgia. Angie vrea ca Shiloh, Zahara şi Vivienne să fie domnişoare de onoare, iar Maddox va fi cavalerul de onoare, din moment ce el se simte acum bărbatul familiei. Knox va ţine inelele, iar Pax va fi DJ şi se va ocupa de tort la petrecere, aşa cum a făcut şi la nunta lui Brad cu Angie” a mărturisit un apropiat al actriţei, potrivit In Touch Weekly.

Citeşte şi Angelinei Jolie îşi reface viaţa. Cu cine se iubeşte actriţa FOTO

În urmă cu un an, Angelina trecea prin cel mai dureros moment din viaţa ei, divorţul de Brad Pitt. La acel moment, actriţa mărturisea cu ochii în lacrimi că Brad Pitt se purta urât cu copiii, că era agresiv, dar şi că obişnuia să consume droguri.

„Nu vreau sa spun prea multe doar că a fost foarte dificil. Mulţi oameni trec prin astfel de situaţii. Întreaga mea familie a trecut printr-o perioadă dificilă. Mă concentrez pe copiii mei, copiii noştri. Suntem şi vom rămâne o familie pentru totdeauna. În acest fel reuşesc să fac faţă. Încerc să gasesc o modalitate prin care ceea ce s-a întamplat să ne facă, într-un fel, mai puternici şi mai uniţi”, recunoştea Angelina Jolie într-un interviu.

După ce Angelina a făcut publice toate aceste aspecte ale căsniciei cu Pitt, actorul a recunoscut pentru o revistă americană, că într-adevăr, are o problemă cu alcolul şi cu drogurile. Cei doi actori au avut de împărţit o avere de 400 de milioane de dolari. Angelina nu a cerut pensie alimentară, în schimb a cerut custodia celor 6 copii pe care cuplul îi avea împreună, 3 biologici şi 3 adoptaţi.

Angelina Jolie și Brad Pitt au format timp de 12 ani cel mai frumos, dar și puternic cuplu de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut pe platourile filmului „Domnul si doamna Smith”, când Pitt era încă însurat cu Jennifer Aniston.

Brad şi Angelina s-au căsătorit abia în 2014, deşi erau împreună din 2005. A fost o ceremonie secretă, alături de copiii lor şi foarte puţini apropiaţi. Într-un interviu acordat de cei doi, cuplul nega orice probleme.

Citeşte şi Brad Pitt este din nou îndrăgostit, vezi cât de frumoasă e iubita lui de 21 de ani