Angelina Jolie a pilotat un avion

Angelina Jolie a făcut o plimbare cu avionul, dar nu la business class, ci pe locul pilotului. Angelina a pilotat un avion de mici dimensiuni, în timpul unui zbor în California, împreună cu fiul său cel mare, Maddox.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 07:35
Angelina Jolie a pilotat un avion

Ea a fost însoţită de un copilot şi de un pasager, care a stat pe locurile din spate ale avionului, alături de fiul cel mare adoptat de vedetă, Maddox. Angelina a decolat cu mica ei aeronavă vineri, de pe aeroportul Van Nuys, din California.

Actriţa şi-a luat permisul de pilot în urmă cu 7 ani şi de atunci, zboară destul de frecvent cu avioane de mici dimensiuni. De multe ori, ea îşi plimbă cu aeronava şi copiii. 

Recent, Angelina şi partenerul ei Brad Pitt şi-au exprimat intenţia de a călători ca turişti în spanţiu cu navete spaţiale ale miliardarului britanic Richard Branson, patronul companiei Virgin Galactic. Ashton Kutcher, fostul soţ al lui Demi Moore s-a înscris deja într-o asemenea călătorie, fiind al 500-lea viitor turist în spaţiu şi semnând un cec de 200.000 de dolari pentru biletul de călătorie.