Angelina Jolie este înfiorătoare: Primele imagini cu actriţa în rolul unei vrăjitoare malefice VIDEO

Disney a lansat primul trailer al filmului Maleficent, unde Angelina Jolie interpretează o vrăjitoarea rea. Pelicula este inspirată din povestea "Frumoasa Adormită", iar Aurora este interpretată atât de fetiţa Angelinei, Vivienne, cât şi de Elle Fanning.

13 nov. 2013, 18:24
Angelina Jolie este înfiorătoare: Primele imagini cu actriţa în rolul unei vrăjitoare malefice VIDEO

„Ştiu cine eşti. M-ai vegheat toată viaţa. Ştiu că eşti acolo. Umbra ta mă urmăreşte încă de când eram mică”, spune Aurora, interpretată de Elle Fanning, în trailer. „Să nu-ţi fie frică”, mai spune ea.

„Nu îmi este frică”, răspunde Angelina Jolie, denumită Maleficent în film. „Atunci ieşi”, îi spune Aurora. „Atunci o să îţi fie ţie frică”, o avertizează vrăjitoarea cea rea.

Filmul se concentrează asupra evenimentelor care au transformat-o pe Maleficent într-o fiinţă fără suflet, ducând la blestemarea Aurorei.

„Sper ca la final să vedeţi o femeie care este capabilă să se transforme în multe lucruri şi doar pentru că se protejează şi este agresivă, nu înseamnă că nu are şi alte calităţi mai bune. Sună ciudat să spun că ar putea fi ceva bun la ea, pentru că ar trebuie să fie rea. Maleficent este, de fapt, o persoană minunată. Dar nu este perfectă. Este departe de perfecţiune”, a spus Angelina într-un interviu.