Angelina Jolie, din nou în Vietnam, ţara din care a adoptat un orfan

Angelina Jolie a ajuns în Vietnam, însoţită de partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, cu ocazia primei vizite oficiale pe care o efectuează în această ţară din 2007, anul în care a adoptat un băiat dintr-un orfelinat din oraşul Ho-Şi-Min.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 14:05
Angelina Jolie, din nou în Vietnam, ţara din care a adoptat un orfan

Cei doi actori, însoţiţi de fiul lor adoptiv Pax Thien şi de ceilalţi cinci copii ai lor, au ajuns în oraşul Ho-Şi-Min (fost Saigon), potrivit Mediafax.

Actriţa şi familia ei vor merge la Con Dao, o insulă turistică din sudul ţării.

Cuplul de actori şi cei şase copii ai lor au ajuns în Japonia, pentru a asista la lansarea filmului „Moneyball”, cel mai recent lungmetraj în care joacă Brad Pitt.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi  Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.