Angelina Jolie îşi prezintă colecţia de bijuterii în sudul Franţei FOTO

Angelina Jolie şi-a încercat talentul anul trecut în crearea de bijuterii, alcătuind alături de Robert Procop o colecţie. În 2012, acestă colecţie unică şi inedită va fi expusă în sudul Franţei.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 17:56
Angelina Jolie îşi prezintă colecţia de bijuterii în sudul Franţei FOTO

Marea absentă a Festivalului de la Cannes, Angelina Jolie, şi-a programat totuşi la vară o vizită pe Coasta de Azur. Grand Hotel din Cap Ferrat şi Hotel de Paris din Monaco vor fi gazdele expoziţiei de bijuterii ale actriţei, potrivit Agerpres.

În afară de faptul că este una dintre artistele care câştigă cel mai mult din generaţia sa, o mamă de familie foarte ocupată şi o persoană angajată în cauze umanitare, Angelina Jolie are şi aspiraţii artistice. Anul trecut, ea a creat pentru firma engleză Asprey o colecţie de bijuterii numită „Style of Jolie”.

Gama, alcătuită din cercei, coliere şi inele cu pietre mari, fasonate în linii simple, a fost prezentată în luna aprilie la Julien’s Gallery din Beverly Hills. La prezentarea din Franţa, care va avea loc între 15 iulie şi 15 august, se vor adăuga noi piese. La fel ca anul trecut, sumele încasate din vânzarea bijuteriilor vor fi destinate asociaţiei ‘Education Partnership for Children of Conflict’, organism fondat în 2006 pentru finanţarea unor programe de educaţie pentru copiii afectaţi de conflicte şi la care Angelina Jolie este copreşedintă. Cu banii strânşi de anul trecut s-a construit o şcoală pentru fete la Qala Gadu din Afganistan.

Nu este prima oară când actriţa se lansează în sectorul bijuteriilor. Ea a creat în 2009, alături de Brad Pitt, o colecţie, din vânzarea căreia au fost furnizate fonduri pentru asociaţie. Linia a fost numită „The Protector”, fiind realizată pentru marca Asprey, al cărei director este Robert Procop. Acesta a confecţionat inelul de logodnă de 250.000 de dolari pe care i l-a oferit actorul luna trecută viitoarei sale soţii.