Angelina Jolie – pasiune pe covorul roşu

Chiar dacă visul frumos al cuplului perfect s-a spulberat odată cu divorțul recent, Angelina și Brad rămân unul dintre cuplurile simbol al showbizului mondial, perechea idelă răpusă de o viața mult prea expusă.

RomaniaTV.net
03 oct. 2016, 11:02
Angelina Jolie – pasiune pe covorul roşu

Fata rea, tatuată și rebelă pare a fi descoperit placerea de a păși pe covorul roșu doar alături de Brad, căci dacă ne uităm la anii precedenți relației lor, vom descoperi o Angelina ce purta blugi, tricouri de bumbac cu umerii suflecați, pentru a i se vedea tatuajele, ținute din piele sau latex.

Citeşte şi  Brad Pitt şi Angelina Jolie au căzut de acord în ceea ce priveşte custodia celor şase copii ai lor

Tranziția nu s-a făcut brusc, iar reminescențele acelei perioade sunt, fără doar și poate, ținutele ei all black pe care le-a etalat cel mai des. Linia de mijloc a fost mereu trasată de outfituri gri sau albe, iar în momentele în care a vrut să „șocheze”, a optat pentru accente de glitter și chiar și culori intense. Iată o retrospectivă a ținutelor sale, bazate pe un cod cromatic știut numai de ea.

Ținutele dark sunt cele care au marcat cele mai multe apariții ale vedetei, făcând-o adesea să pară și mai slabă decât este. Machiajul simplu, natural, accentuat foarte rar de un ruj intens, a fost mereu semnătura ei.

Vezi pe okmagazine.ro ce altfel de ținute a purtat Angelina de-a lungul anilor