Angelina Jolie, probleme grave de sănătate după divorţul de Brad Pitt. Actriţa a paralizat din cauza supărărilor

Angelina Jolie rupe tăcerea în legătură cu divorţul de Brad Pitt. Actriţa recunoaşte că a fost o perioadă foarte grea şi a mai dezvăluit că la scurt timp după ce a intentat divorţul a început să sufere de hipertensiune şi i-au paralizat muşchii faciali.

27 iul. 2017, 14:35
Angelina Jolie, probleme grave de sănătate după divorţul de Brad Pitt. Actriţa a paralizat din cauza supărărilor

Actriţa Angelina Jolie a reuşit să scape de problemele de sănătate şi să îşi recupereze complet mobilitatea muşchilor.

După despărţire, actriţa a luat copii şi s-a mutat într-o casă închiriată, până când a cumpărat o proprietate în valoare de 25 de milioane de dolari, în Los Feliz, California, unde s-a mutat de curînd. În interviu, Angelina Jolie a vorbit şi despre decizia de a se despărţi de Brad Pitt.

Ea a afirmat că lucrurile au luat „o întorsătură urâtă” şi au devenit „dificile„. Momentul de cumpănă la care actriţa face referinţă este incidentul care a avut loc în vara anului 2016.

La bordul avionului privat al familiei ar fi avut loc o altercaţie între Brad şi Maddox, în urma căruia Angelina l-a dat afară din casă pe Brad Pitt.

Citeşte şi: Angelina Jolie nu ştie să folosească computerul: „Mă rezum la cataloage tipărite”

Brad Pitt se pare că a renunțat la ideea de a se împăca cu Angelina Jolie de dragul copiilor, ba, mai mult, acesta a decis să o dea uitării și a pus ochii pe o altă frumusețe de la Hollywood. Celebrul actor a fost surprins la o întâlnire romantică cu Elle Macpherson (53 de ani), australianca considerată cel mai tare manechin din toate timpurile, poreclită „Corpul”.

Potrivit revistei „New Idea”, Elle s-a despărțit recent de soțul ei miliardar, Jeffrey Soffer, și și-a găsit rapid alinare în brațele lui Brad Pitt. Cei doi au fost surprinși în timpul unei întâlniri la Hollywood, într-un club, unde erau foarte apropiați și păreau atrași unul de celălalt. „În mod evident, păreau că se simt foarte bine împreună, ca un cuplu aflat la o întâlnire intimă. Ea stătea cu mâna pe brațul lui și își punea părul pe umărul lui”, a declarat o sursă pentru revista menționată.

Citeşte şi Cuplu nou în showbiz. Cea mai bună prietenă i-a dat de gol

Totodată, și actorul, în vârstă de 53 de ani, părea foarte încântat de compania blondei. „Râdea la orice spunea ea și erau foarte apropiați. Au flirtat non-stop”, a mai spus sursa.

Cei doi s-au cunoscut, în 1999, pe platoul de filmare de la serialul „Friends”, pe vremea când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston, care a jucat în celebrul sitcom. Brad și Elle au început să se întâlnească la doar câteva săptămâni după ce supermodelul s-a despărțit de afaceristul Jeffrey Soffer.

Australianca și cei doi băieți ai ei, Flynn (19 ani) și Aurelius (14 ani), s-au mutat deja din vila din Miami, unde locuiau împreună cu miliardarul, în vârstă de 44 de ani. Elle Macpherson este considerată cel mai tare manechin din toate timpurile, iar porecla „Corpul”, ce i-a fost dată în urmă cu aproape patru decenii i se potrivește minune, aceasta afișând și la 53 de ani un corp de invidiat, fără urme de celulită și perfect tonifiat.