Dorinţă excentrică. Vezi ce a vrut Angelina Jolie să devină înainte de actorie

Angelina Jolie avea o dorinţă ciudată înainte să devină actriţă. Aceasta şi-ar fi dorit să devină antreprenor de pompe funebre.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 12:26
Dorinţă excentrică. Vezi ce a vrut Angelina Jolie să devină înainte de actorie

Angelina Jolie a dezvăluit într-un interviu difuzat de postul de televiziune CBS,  ce meserie ar fi vrut să aibă dacă nu ar fi avut succes la Hollywood ca actriţă.

Aceasta şi-ar fi dorit să devină antreprenor de pompe funebre: „Ştiu că pare o meserie foarte ciudată, foarte excentrică şi întunecată, dar, atunci când a murit bunicul meu, am fost foarte supărată din cauza înmormântării care i-a fost organizată”, informează Mediafax.

„Felul în care moare o persoană, felul în care familia încearcă să se împace cu moartea acesteia şi ceea ce reprezintă moartea în sine reprezintă chestiuni diferite care ar trebui tratate în maniere diferite”, a mai adăugat actriţa.

Actriţa americană a vorbit în interviu inclusiv despre trecutul ei turbulent şi întunecat.

Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din „Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în „Dl. & Dna. Smith”.

Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza „Lara Croft”, a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din „Tinereţe furată/ Girl, Interrupted”.