Angelina Jolie şi Brad Pitt, în pericol să se DESPARTĂ

Angelina Jolie a acordat recent un interviu unde a recunoscut că va juca într-un nou film, alături de soţul ei. Prietenii vedetei au avertizat-o însă că dacă va juca în noul film alături de soţul ei, relaţia dintre cei doi ar putea avea de suferit. Noul film, intitulat "By the Sea", vizează situaţiile prin care trece un cuplu cu probleme în căsnicie.

RomaniaTV.net
28 nov. 2014, 14:46
Angelina Jolie şi Brad Pitt, în pericol să se DESPARTĂ

Au trecut ani buni de când Brad şi Angelina au jucat împreună în filmul „Mr And Mrs Smith”, peliculă regizată chiar de Angelina. Relaţia dintre cele două personaje s-a conturat rapid şi în realitate, ei formând oficial un cuplu cu şase copii, care de curând s-a căsătorit.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, ceartă explozivă pe balcon VIDEO

Cu toate că Angelina a recunoscut la începutul săptămânii că în noul rol ea se simte cam stânjenită, acum vedeta crede că tot efortul depus a meritat, iar căsnicia ei va putea fi ca la început. Se pare că o dată cu acest film, Angelina şi Brad au trecut prin toate momentele critice ce apar de-a lungul timpului într-o relaţie şi ştiu cum să procedeze în viaţa reală.

„Prietenii noştri nu ne-au spus că este o idee proastă, însă ne-au întrebat de mai multe ori dacă suntem siguri că dorim să facem asta. Nu a fost confortabil să jucăm aceste roluri, însă am terminat de filmat scenele mai puţin plăcute şi am supravieţuit. Acum suntem şi mai puternici. Suntem prieteni dragi, care se iubesc şi se sprijină reciproc. Nu am mai jucat împreună de zece ani. Am decis să facem asta din nou şi filmul redă drama unei familii, vorbeşte în realitate despre căsătorie şi despre problemele care apar în timp”, a declarat Angelina Jolie pentru o publicaţie internaţională.

Citeşte şi Ce prevede CONTRACTUL PRENUPŢIAL dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt