Anghel Damian, despre Mădălina Ghenea: „Orice bărbat are fantezia asta”. Iubitul lui Theo Rose a făcut mărturisiri surprinzătoare

Anghel Damian a făcut o confesiune surprinzătoare despre Mădălina Ghenea, românca stabilită în Italia, care are succes internațional în actorie. Iubitul lui Theo Rose a mărturisit că ea e femeia alături de care i-ar plăcea să joace o scenă romantică într-un film!

21 ian. 2024, 10:40
Anghel Damian, despre Mădălina Ghenea: „Orice bărbat are fantezia asta”. Iubitul lui Theo Rose a făcut mărturisiri surprinzătoare

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de prezentare, dat fiind faptul că este una dintre cele mai cunoscute femei, iar România se poate mândri cu fotomodelul internațional, care are succes peste hotare.

Citește și Lia Bugnar și Theo Rose, pact după ce artista și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic”

Mădălina Ghenea are 36 de ani și și-a început cariera ca fotomodel și este stabilită de ani de zile în Italia, acolo unde locuiește acum alături de Charlotte, fiica ei din relația cu omul de afaceri Matei Stratan.

De-a lungul timpului, ea a apărut în producții de mare succes, chiar și în filmul „Gucci”, unde apare într-o scenă alături de Al Pacino.

Despre româncă a făcut dezvăluiri și Anghel Damian.

”E un nume care a stârnit controverse”

În urmă cu aproximativ un an, Anghel Damian a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, la „Sosurile picante”, acolo unde a fost întrebat cu cine i-ar plăcea să joace o scenă romantică.

„Spune numele unei actrițe din România cu care ți-ar plăcea să joci o scenă romantică, dacă ai avea ocazia”, a fost întrebarea adresată de Cătălin Măruță lui Anghel Damian.

Iubitul lui Theo Rose și-a asumat și a spus că și-ar dori o scenă cu Mădălina Ghenea.

„Orice bărbat are, într-un fel sau altul, fantezia asta, pentru că e un nume care a stârnit diverse reacții în rândul masculilor din țara asta.

Așa că dacă ar fi să joc cu o actriță din România o scenă romantică, mi-aș dori, așa, pentru plăcerea mea post-mortem, să joc cu Mădălina Ghenea.

Citește și Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte Theo Rose la nuntă: „Partea mea se justifică. Pot să spun că suma a crescut”

Dar să înțelegem, scenele romantice din filme nu sunt lucruri care să-ți producă foarte mare plăcere. Sunt îngrozitoare, sunt chinuitoare.

Gândește-te că fiecare acțiune care se vede cursiv într-un produs, într-un film, se ia, se repetă de sute de ori, devine ceva mecanic”, a spus Anghel Damian la Pro TV.