Lia Bugnar și Theo Rose, pact după ce artista și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic”

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de doi ani, au împreună un copil și acum fac toate demersurile necesare pentru a se muta într-o casă mai mare.

19 ian. 2024, 11:46
Lia Bugnar și Theo Rose, pact după ce artista și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic”
anghel damian - Lia Buanar-Theo Rose

Invitată la podcastul Anamariei Prodan, Theo Rose, artista a dezvăluit ce discuție a avut cu fosta parteneră a iubitului ei, în momentul în care relația a fost confirmată.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de doi ani, au împreună un copil și acum fac toate demersurile necesare pentru a se muta într-o casă mai mare. Înainte de se înfiripa povestea lor de iubire, Theo Rose se iubea cu cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar Anghel Damian ave o relație de 9 ani cu scenarista Lia Bugnar.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte Theo Rose la nuntă: „Partea mea se justifică. Pot să spun că suma a crescut”
‘Foarte puțin (n.r. a vorbit cu Lia Bugnar). A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă’, a spus Theo Rose la podcastul Anamariei Prodan.

„Lucrurile erau deja terminate într-o parte și începute în partea cealaltă. Este vorba despre fostele noastre relații. Erau terminate, noi am început să ne vedem. Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba e că viața mea a fost un haos, era un haos deja de mult. Dacă anunțam că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, își dădeau cu părerea, nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă. Am încercat să trecem ușor prin asta. Eu îmi doream să stau liniștită și să-mi văd de lucruri, doar că nu s-a putut. Informația a plecat probabil dintre apropiați, mai sunt și apropiați de ăștia.”, a declarat Theo Rose.

Calvarul prin care a trecut Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar a recunoscut că momentul despărțirii de Anghel Damian a fost unul destul de dureros. Dincolo de faptul că un moment atât de intim se desfășura în văzul publicului, fiind extrem de mediatizat, scenarista a dezvăluit și un alt aspect care a făcut perioada de vindecare și mai grea. Lia Bugnar a povestit cât de tare au afectat-o comentariile din mediul online.

Dorian Popa și Babs s-au împăcat? Prima reacție a artistului după ce a fost la ziua fostei iubite: „Am simțit atunci când am îmbrățișat-o”
Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație de aproape nouă ani, cei doi fiind foarte discreți în privința vieții personale. Cei doi s-au despărțit, iar în prezent regizorul și scenaristul serialului „Clanul” de la PRO TV este într-o relație cu Theo Rose, cu care are un băiețel în vârstă de câteva luni.

Lia Bugnar și Anghel Damian au păstrat discreția cu privire la relația lor și au ținut-o departe de ochii publicului. Cei doi nu au dezvăluit că s-au separat până când nu au apărut imaginile cu el și Theo Rose în timp ce se sărutau. De asemenea, Anghel Damian lucrează împreună cu fosta lui parteneră, Lia Bugnar, la scenariul serialului „Clanul”, proiect în care Theo Rose interpretează un rol principal.