Anghel Damian o laudă pe Lia Bugnar. Declarația care o va înfuria pe Theo Rose: „Este extraordinară, dă viață prin cuvinte”

Anghel Damian o laudă pe Lia Bugnar. Cei doi au avut o relație de iubire destul de lungă, însă nu a durat și fiecare a mers pe drumul lui, pe plan personal, căci privind viața profesională, fac multe lucruri împreună.

15 feb. 2023, 15:27
Anghel Damian o laudă pe Lia Bugnar. Declarația care o va înfuria pe Theo Rose: „Este extraordinară, dă viață prin cuvinte”
Anghel Damian o laudă pe Lia Bugnar.

Anghel Damian o laudă pe Lia Bugnar. După despărțire, au rămas în relații foarte bune, regizorul lucrează împreună cu scenarista pentru serialul „Clanul’, unde și Theo Rose este actriță. Bărbatul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite, pe care o respectă în continuare. În prezent, Anghel Damian și Theo Rose și urmează să devină părinți peste doar patru luni.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, la primărie. Cei doi au dat vestea: „S-a dat cu semnături azi”

Anghel Damian o laudă pe Lia Bugnar

Lia este un dramaturg și un scenarist extraordinar. Ea le dă o viață, prin cuvinte, extraordinară. După care, felul în care gândim, de la început, tipologia unui personaj și felul în care îl descriem în acțiuni și vorbe, îl ajută. Apoi, migala în lucrul cu actorul, cu fiecare secvență în parte. E foarte complicat să ții minte un text care are o anumită topică.

Chiar vorbeam cu domnul Mihăiță, el spunea că își învață textul cu o lună înainte, pentru că orice cuvânt care e scos dintr-o frază, nu mai are absolut nicio logică. Ele, deși sunt într-o topică care distruge logica, dacă ești atent, au logica personajului domnului Măcelaru. Și, atunci, trebuie să înveți cuvânt cu cuvânt, virgulă cu virgulă, pauză cu pauză, mimică, gestică, tot‘, a declarat Anghel Damian pentru Click.ro.

Theo Rose a rămas însărcinată când filmările pentru serialul „Clanul’ sunt în toi. Anghel Damian știe cum va gestiona această situație, astfel încât proiectul pe care îl are la PRO TV să nu fie afectat.

Bineînțeles că în orice context s-a întâmplat asta – și la «Vlad», cu Olimpia Melinte, care a fost însărcinată -, eram pregătiți pentru situațiile astea. Și, acum, avem o grijă extraordinară. Dar ea e cea care trage să nu fie pusă într-un statut particular și vrea să fie cot la cot cu restul actorilor. Bineînțeles, condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite, de multe ori, pentru că filmezi în frig, 12 ore. Sunt locații în exterior. Oricât de bine te-ai îmbrăca, când stai 12 ore la -2 grade, îngheți. Și, atunci, tot timpul trebuie să ai grijă cum faci programul, cum faci cronologia”, a mai mărturisit Anghel Damian.