Anghel Iordănescu, candidatul UNPR la Primăria Capitalei

Surpriză UNPR la Primăria Capitalei. Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal, senatorul Anghel Iordănescu, a intrat în cursa pentru fotoliul de primar general, împotriva lui Sorin Oprescu şi a lui Silviu Prigoană. Iordănescu şi-a depus, duminică, candidatura din partea UNPR la Primăria Generală a Capitalei.

RomaniaTV.net
29 apr. 2012, 07:41
Anghel Iordănescu, candidatul UNPR la Primăria Capitalei

„Trebuie să fac totul, pentru a reda bucureştenilor o Capitală de care să fie mândri, o Capitală curată şi cinstită. Sunt foarte încrezător că voi câştiga. Îmi amintesc că bucureştenii, cu ceva timp în urmă, mi-au dat un mandat când am reprezentat sportul românesc, cu echipa naţională. Am reuşit atunci, am încredere că voi reuşi şi acum”, a declarat Iordănescu.

El a subliniat că este un bucureştean get beget. „Sunt născut în Bucureşti, am stat în Giuleşti, acum stau în Drumul Sării (…) Bucureştenii au nevoie de altceva, decât de ce s-a tot propus până acum. Au nevoie şi de o Capitală curată, în care se se rezolve şi problema transportului şi a parcării şi a infrastructurii”, a mai spus fostul antrenor al Naţionalei.

„Îmi doresc să reuşesc”, a conchis candidatul UNPR la Primăria Generală.