Anghel Iordănescu, dezamăgit de cantonamentul din Turcia: Îmi pare rău că am venit aici

Anghel Iordănescu s-a ferit să comenteze informaţiile potrivit cărora jucătorii de la Zimbrul Chişinău ar fi fost îndemnaţi să boicoteze amicalul de marţi, cu naţionala României, dar a spus că moldovenii i s-au părut extrem de motivați.

03 feb. 2016, 20:39
Anghel Iordănescu, dezamăgit de cantonamentul din Turcia: Îmi pare rău că am venit aici

Personal nu cunosc acest caz (n.r. – al posibilului îndemn la boicot), de aceea nici nu as vrea sa comentez. Ceea ce va pot spune este ca, din punctul meu de vedere, am vazut o echipa ambitioasa, agresiva, poate chiar in multe momente foarte dura. A fost o senzatie ca joaca sa provoace si ca si-ar dori pe undeva sa creeze conflicte„, a spus Anghel Iordănescu la Dolce Sport.

Citeşte şi Halucinant. Oamenii lui Reghecampf au încercat să împiedice disputarea amicalului naţionalei cu Zimbrul Chişinău

Selecționerul a explicat că are un singur regret legat de această perioadă de pregătire. „Singurul meu regret este ca am acceptat ca acest turneu sa il facem in Turcia si nu am mers in Spania, acolo unde initial am avut intentia sa mergem si unde aveam doua jocuri cu echipe nationale„, a mai spus Anghel Iordănescu.

Citeşte şi Anghel Iordănescu, dezamăgit de jocul naţionalei: Aşteptam cu totul altceva