Anghel Iordănescu, dezamăgit de jocul naţionalei: Aşteptam cu totul altceva

Anghel Iordănescu s-a declarat nemulţumit de jocul selecţionatei divizionare în a doua partidă amicală din Turcia, câştigată greu, scor 1-0, cu Zimbru Chişinău.

02 feb. 2016, 19:09
Anghel Iordănescu, dezamăgit de jocul naţionalei: Aşteptam cu totul altceva

Anghe Iordănescu a declarat după victoria la limită a naţionalei României, scor 1-0, cu Zimbrul Chişinău, că ar fi aşteptat cu totul şi cu totul altceva de la jucătorii chemaţi la lot tocmai pentru a încerca să demonstreze că merită un loc în lotul pentru Euro 2016: „Am fi aşteptat altceva în ceea ce priveşte posesia şi iniţiativa în joc. Una peste alta, remarc adeziunea lor la efort şi faptul că şi-au dorit să câştige. Din punctul meu de vedere, aşteptam cu totul şi cu totul altceva.

Citeşte şi Naţionala României, victorie la limită cu Zimbrul Chişinău. Unicul gol a fost marcat în secunda 28

Îmi doream mai mult, nu am reuşit să controlăm jocul, dar am întâlnit un adversar arţăgos. Observ că s-a acumulat oboseală. Mai mult oboseală mentală şi dartorită faptului că auvenit aproape toţi din alte cantonamente, neavând acea pauză necesară. E bine că-i avem pe toţi aici, sperăm ca şi ultimul meci să ne aducă lucruri pe care aşteptăm să le lămurim şi să plecăm acasă fără accidentări„, a declarat Anghel Iordănescu, după meciul România – Zimbrul Chişinău 1-0.