Anghel Iordănescu l-a dat în judecată pe Gigi Becali. Despăgubiri uriaşe cerute de „Tata Puiu”

Anghel Iordănescu a dezvăluit că l-a acționat în judecată pe Gigi Becali, dar patronul celor de la FCSB s-ar fi rugat să oprească acțiunea la tribunal. "Tata Puiu" și-a retras până la urmă plângerea.

13 dec. 2023, 13:39
Anghel Iordănescu l-a dat în judecată pe Gigi Becali. Despăgubiri uriaşe cerute de „Tata Puiu”
Anghel Iordănescu l-a dat în judecată pe Gigi Becali. Despăgubiri uriaşe cerute de "Tata Puiu"

Anghel Iordănescu l-a dat în judecată pe Gigi Becali. În timp ce era selecționer al României, Anghel Iordănescu a avut divergențe puternice cu Gigi Becali, pe care l-a dat în judecată pentru afirmațiile făcute în spațiul public.

Citeşte şi: Un nou cutremur la GSP: lovitură teribilă pentru Ovidiu Ioaniţoaia. Ce se întâmplă cu cel mai cunoscut jurnalist din România

„Pe vremea când eram selecționer, l-am și sunat și nu o dată, de mai multe ori, l-am și dat în judecată, se și ruga de mine să opresc acțiunea la tribunal. Așa era contextul atunci. Probabil că astăzi aș proceda altfel. Bineînțeles că l-am dat, pentru ceea ce declara. La ultima înfățișare, înainte de a pleca la Campionatul European, eram observator în Comisia Tehnică la FIFA și UEFA, și înainte să plec în Portugalia am lăsat mandat avocatului să îl iert”, a spus Anghel Iordănescu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Răzvan Burleanu, favorit să preia funcţia de preşedinte al UEFA. Românul este sprijinit de opozanţii lui Aleksander Ceferin

Până la urmă, „Tata Puiu” a lăsat mandat avocatului să-l ierte pe Gigi Becali: „Altfel, avea de plată și știu că nu e darnic când dă niște bani din buzunar în situații de genul ăsta. Orice să nu piardă! Nu, sincer până în ultima clipă i-am spus că nu îmi retrag acțiunea! Până în ultimul moment, înainte să mă urc în avion am telefonat avocatului. Peste o săptămână aveam ultima înfățișare la tribunal!”.