Anghel Iordănescu, la un pas să fie înşelat de Clanul Duduienilor. Fostul selecţioner a fost la audieri

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, a fost audiat marţi la Tribunalul Bucureşti, într-un dosar de înşelăciune. Fostul selecţioner a fost la un pas să fie înşelat de Clanul Duduienilor, în 2006.

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 11:27
Anghel Iordănescu, la un pas să fie înşelat de Clanul Duduienilor. Fostul selecţioner a fost la audieri

Anghel Iordănescu a fost prezent marţi la Tribunalul Bucureşti, unde a dat declarsţii în calitate de martor, într-un dosar de înşelăciune ale cărui fapte s-au petrecut în 2006.

Fostul selecţioner a fost la un pas să cadă victime unei tentative de înşelăciune în urmă cu 8 ani, când a cunoscut un agent imobiliar, Emanuel Negruţiu, care i-a propus o casă în zona Charles de Gaulle. Abia la notar a aflat Iordănescu faptul că imobilul nu are toate actele în regulă şi că fusese luat cu acte false de Nicolae Dumitraşcu (zis „Amar”), din clanul Dudduienilor, unul dintre oamenii arestaţi acum în dosarul hoţilor maşinii lui Becali.

Potrivit libertatea.ro, Anghel Iordănescu a declarat în faţa magistraţilor: „Eu nu-mi amintesc foarte bine. Ştiu că am văzut casa, voiam s-o cumpăr însă am dat înapoi pentru că notarul mi-a atras atenţia că e ceva în neregulă cu actele„. Varianta i-a fost susţinută şi de Edi, fiul său, audiat şi el marţi, în acelaşi dosar.