Anghel Iordănescu s-a înţeles cu FRF şi va conduce NAŢIONALA la EURO 2016

Anghel Iordănescu a ajuns la o înţelegere cu FRF privind semnarea unui contract de selecţioner al echipei naţionale a României. Iordănescu îi va conduce pe "tricolori" la Euro 2016, urmând a fi ajutate de "secunzii" Viorel Moldovan, Ionuţ Badea şi Daniel Isăilă.

19 nov. 2015, 17:37
Anghel Iordănescu s-a înţeles cu FRF şi va conduce NAŢIONALA la EURO 2016

Andrei Vochin, consilierul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat ca FRF a batut palma cu Anghel Iordanescu, iar acesta va semna in scurt timp un nou contract. Intelegerea expira dupa turneul final din 2016, insa ar putea fi prelungita, in functie de rezultate. Vochin a mentionat ca discutiile s-au tergiversat intrucat Anghel Iordanescu si-a dorit bonusuri financiare mai mari la EURO 2016.

„Lucrurile s-au pus la punct. Este o chestiune de ore ca sa semneze. Dumnealui a fost mereu atent la contracte. E vorba si de bani, dar nu de partea salariala, ci de bonusurile de la EURO 2016”, a spus Andrei Vochin la Digi Sport.

„A mai cerut sa avem amicale puternice, iar noi am facut amicale cu Italia si Spania. Va avea cate amicale doreste dumnealui. Vor mai fi inca cel mult patru, excluzand perioada din iarna”, a mentionat Andrei Vochin.

FRF a contactat deja mai multe foruri, incercand amicale cu Belgia, Olanda, Anglia si Germania.