ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016: 2-1. Între britanici

Anglia a învins cu greu Ţara Galilor în cea de-a doua etapă din grupele EURO, scor 2-1.

16 iun. 2016, 10:41
ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016: 2-1. Între britanici

ANGLIA – TARA GALILOR 2-1

Galezii au fost cei care au deschis scorul prin Gareth Bale, în minutul 42, după o lovitură liberă de la 25 de metri. Starul lui Real Madrid n-a executat formidabil, însă a profitat de eroarea portarului Joe Hart care şi-a respins mingea în poartă.

Englezii au egalat la 11 minute după pauză prin Vardy care a fost găsit singur în careul mic după o pasă involuntară cu capul de la un adversar. Galezii au cerut ofsaid, însă nu s-a pus problema de aşa ceva, ţinând cont că mingea a venit de la un adversar.

Min. 90: GOOOOOOOL, Daniel Sturridge ADUCE victoria Angliei.

Min. 56: Anglia-Ţara Galilor 1-1, gol Vardy.

Min. 42: Anglia-Ţara Galilor 0-1, gol Gareth Bale.

ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016

Anglia (4-3-3): Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney – Lallana, Kane, Sterling. Antrenor: Roy Hodgson

Ţara Galilor (3-4-3): Ward – Chester, Williams, Davies – Gunter, Edwards, Allen, Taylor – Williams, Bale, Ramsey. Antrenor: Chris Coleman

Gareth Bale continuă războiul cu Anglia. După ce în urmă cu câteva zile declara că galezii sunt mai mândri și au mai multă pasiune decât englezii, acum starul lui Real Madrid susține că niciun jucător din naționala condusă de Roy Hodgson nu ar avea loc în prima reprezentativă a țării sale.

Bale pune paie pe foc: „Niciun jucător al Angliei nu ar avea loc în naționala Țării Galilor

Anglia și Țara Galilor se află în aceeași grupă la Euro și se vor întâlni, joi, 16 iunie, în cel de-al doilea joc al grupei B (ora 16:00).

Întrebat de jurnaliști ce jucător din naționala Angliei ar avea loc în reprezentativa Țării Galilor, Bale a răspuns foarte simplu ”Niciunul, pentru mine nu e niciunul”.

”Nu am zis că ei nu au mândrie sau pasiune, am spus doar că noi avem mai multă. Avem un spirit de echipă senzațional. Nu am mai întâlnit la nicio echipă asta. În acest moment eu nu cred că există jucători în naționala Angliei care ar putea juca la noi. Știm că Anglia este o națiune mare și are de unde alege. Știu că au o echipă bună, dar și noi suntem o echipă bună.

De abia așteptăm meciul și ne pregătim să câștigăm. O să fie o atmosferă senzațională, un derby. O să dăm totul în acest joc. Sunt încrezător în echipa noastră. Am arătat că suntem puternici în jocul cu Slovacia. Noi suntem o echipă unită. Dacă va trebui să alerg mai mult o voi face. O să continuăm să muncim din greu. Sunt o echipă puternică, dar noi știm totul despre ei. Știm însă că au și slăbiciuni. O să ne facem temele și o să încercăm să le exploatăm”, a declarat Gareth Bale.

ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. E unul dintre cele mai interesante dueluri de la Euro între două naţiuni înfrăţite, care rareori au şansa să se întîlnească într-un meci oficial. Ţara Galilor e la prima calificare la un turneu final de campionat european.

ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Bale şi comp. şi-au asigurat în mare proporţie calificarea mai departe datorită victoriei obţinută pe final cu Slovacia, scor 2-1. Mizăm pe un meci în care Anglia să aibă iniţiativa şi să fie echipa mai activă. 

ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. * Singurul turneu final la care Ţara Galilor s-a calificat e CM din 1968

ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. * Bale şi Ramsey sînt cei mai importanţi jucători galezi şi sînt într-o formă bună

ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. * Waughn şi Hennessey sînt accidentaţi şi nu vor evolua pentru galezi

ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016.* Meciul va fi arbitrat de Felix Brych din Germania 

ANGLIA – TARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Ultimele 3 meciuri:

Anglia: 

27.05.2016 Anglia – Australia 2-1

02.06.2016 Anglia – Portugalia 1-0

11.06.2016 Anglia – Rusia 1-1

 Ţara Galilor:

28.03.2016 Ucraina – Ţara Galilor 1-0

05.06.2016 Suedia – Ţara Galilor 3-0

11.06.2016 Ţara Galilor – Slovacia 1-0