Ani de zile a stat cu o umflatură deasupra ochiului, neştiind ce are acolo. Ce se afla în interior VIDEO

La fel ca si in cazul cosurilor de piele, chisturile vor continua sa creasca daca nu le tratezi. Din pacate, pentru tratarea unui chist ai nevoie de ajutor chirurgical. Cele mai incomode zone in care iti poate aparea un chist sunt palmele, cotul si, cel mai neplacut, zona ochilor.

15 oct. 2016, 16:49
Ani de zile a stat cu o umflatură deasupra ochiului, neştiind ce are acolo. Ce se afla în interior VIDEO

Exact acest lucru i s-a intamplat unui barbat, filmat in scopuri medicale intr-un cabinet dermatologic. In decurs de cativa ani un chist masiv s-a dezvoltat langa spranceana sa, intr-o zona care se misca la fiecare grimasa faciala, scrie kanald.ro.

Sotia l-a convins sa mearga la un specialist, care i-a efectuat o interventie chirurgicala rapida. A sectionat pielea de deasupra chistului si, in momentul in care acumularea de reziduuri sebacee a iesit prin piele, a exclamat „i-a mai crescut un ochi deasupra!”, catre asistenta sa, in gluma.

Interventia a durat cateva minute. Tot continutul chistului a fost indepartat prin apasare, apoi a fost taiat invelisul chistului, iar rana a fost suturata.

CITEŞTE ŞI: Era obeză, dar şi-a micşorat stomacul! Acum are 55 de kilograme! Transformarea spectaculoasă a unei vedete de la noi