Era obeză, dar şi-a micşorat stomacul! Acum are 55 de kilograme! Transformarea spectaculoasă a unei vedete de la noi

Narcisa manelista nu putea scapa de kilogramele in plus. Dintotdeauna s-a confruntat cu problema asta, iar solutia pe care a gasit-o a fost sa apeleze la chirurg. Si-a miscorat stomacul si a reusit sa dea jos un numar impresionant de kilograme.

RomaniaTV.net
15 oct. 2016, 10:23

„Am 55-56 de kg acum, iar înainte aveam vreo 96. Dintotdeauna am fost o persoană mai mâncăcioasă. Eram rotunjoară. Aveam o activitate continuă, nu dormeam nopţile, dimineaţa nu apucam niciodată să iau micul-dejun. După ce am născut, am un copil de 3 ani şi jumătate, nu am reuşit să mai slăbesc. Ţineam dietă şi după ce renunţam la dietă mă îngrăşam dublu. Am fost şi la nutriţionist, dar nu reuşeam. Îmi doream să dau jos 10-12 kg şi eu abia reuşeam să dau jos 4-5 kg.

Când mergeam la cumpărături şi intram în cabina de probă, începeam să plâng. La mine hainele au fost motivaţia şi felul în care mă prezentam la evenimente. Mă deranja că după jumătate de oră de cântat nu mai puteam sta pe tocuri. Transpiram foarte mult. Acum am scăpat de problemele astea şi mă simt foarte bine cu mine. În prima lună am dat jos 15 kg, iar în lunile următoare câte 2-3 kg. Mie nu mi-a rămas surplus de kg. Eu nici nu prea aveam voie să fac operaţia asta de micşorare a stomacului, pentru că ar fi trebuit să am 40-45 de kg surplus. Am avut noroc că nu mi-a rămas surplus de piele.

Acum, mănânc dar nu foarte mult. Din stomacul pe care-l avea, mi-a rămas capacitate de 150 de grame. Beam foarte multe lichide, supă strecurată, apoi a trebuit treptat să mănânc mâncare pasată ca bebeluşii. Pofta mi-a rămas şi-mi place să-mi pun în faţă de toate. Trebuie să mănânci din fiecare câte puţin. După un an, mi-am pus şi silicoane pentru că nu era foarte fermi”, a declarat Narcisa Manelista intr-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.