Anii ’50, deceniul cel mai elegant din istoria recentă a omenirii

Anii 1950, în care Hollywood-ul a cunoscut o adevărată epocă de aur, ocupă prima poziţie într-un top al celor mai elegante decenii din istoria recentă a omenirii, prin prisma ţinutelor vestimentare feminine.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 13:10
Anii ’50, deceniul cel mai elegant din istoria recentă a omenirii

Sondajul a fost realizat de site-ul RoxyPalace.com pe un eşantion de 1.000 de bărbaţi, care au votat deceniul – din ultimele şase – în care femeile au fost deosebit de atractive, informează femalefirst.co.uk.

Participanţii au privit diverse imagini ce prezentau tendinţele vestimentare din ultimele şase decenii şi au acordat note, pentru a identifica cel mai elegant deceniu din istoria recentă.

Cu un procentaj de 32%, anii 1950 au ocupat prima poziţie în acest sondaj.

Anii 2000 ocupă locul al doilea, cu 23% din totalul voturilor exprimate, iar anii 1960 ocupă ultima poziţie a podiumului, cu 16% din voturi. Pe locul al patrulea se află anii 1970, cu 12% din totalul voturilor.

Anii 1980 reprezintă deceniul în care femeile au purtat ţinutele vestimentare cel mai puţin atractive, acest deceniu obţinând doar 8% din voturi. Pe penultima poziţie s-au clasat anii 1990, cu 9% din voturi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al casinoului online RoxyPalace.com, acest sondaj evidenţiază faptul că majoritatea bărbaţilor preferă femeile care poartă creaţii vestimentare sofisticate şi elegante.

„Anii ’50 reprezintă epoca de aur a glamour-ului şi a eleganţei stilistice. Atunci când vorbim despre anii ’50, vorbim despre Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Elizabeth Taylor şi Ingrid Bergman”, consideră aceeaşi sursă.