Animal de companie inedit adoptat de o familie: Era oarbă şi nu o puteam lăsa să moară VIDEO

Căprioara Dillie a fost adoptată de o americancă din Ohio, acum 10 ani. Dillie s-a născut oarbă şi a fost respinsă de mama ei, dar Melanie Butera nu a putut s-o lase să moară. Animalul este acum răsfăţat cu acadele, spaghete şi cafea şi are camera lui, în casa familiei.

06 apr. 2014, 06:07
Animal de companie inedit adoptat de o familie: Era oarbă şi nu o puteam lăsa să moară VIDEO

Femeia trăieşte în casă cu o căprioară, Dili, pe care a adoptat-o în urmă cu mai mulţi ani. Simpaticul animal s-a născut într-o fermă, dar a fost respinsă de mamă imediat după naştere. Melanie, medic veterinar, a luat-o acasă, iar de atunci Dili are camera ei, adoră acadelele, spaghetele şi cafeaua, potrivit România TV.

Citeşte şi Cea mai FRICOASĂ căprioară. Uite cum se sperie de o veveriţă FOTO FUNNY

Dili s-a născut într-o fermă, acum 10 ani. Oarbă şi mai mică decât fraţii ei, a fost respinsă de mamă. Americanca Melanie Butera, din Ohio, a luat-o acasă, mai ales că legea îi permite să adopte căprioare născute în captivitate.

Melanie i-a oferit dragoste şi adăpost, iar Dili i-a dat puterea să lupte cu cancerul. Drept urmare, căprioara este acum cel mai răsfăţat membru al familiei: se delectează cu acadele şi spaghete, are camera ei şi se înţelege de minune cu cele două pisici ale femeii.

Citeşte şi Surpriza din portbagaj: O căprioară considerată MOARTĂ revine la VIAŢĂ spre uimirea şoferului VIIDEO

Dili aşteaptă acum vara, anotimpul ei preferat, ca să se poată bălăci în piscina familiei. Până atunci însă căprioara îşi umple timpul cu mult somn şi cu plimbări zilnice în grădină.