Animale de companie. Top cele mai potrivite animale de companie pentru copii

Animale de companie. In ultima perioada copiii tai incearca sa te convinga sa va luati un animal de companie? Le-ai spus da dupa ce ti-au promis ca vor avea grija de el? Atunci mai ramane de discutat un singur aspect: ce animal o sa va achizitionati. Iata care sunt cele mai bune optiuni pentru copii.

22 feb. 2019, 08:28
Animale de companie. Top cele mai potrivite animale de companie pentru copii

Cainii, animale de companie potrivite pentru copii

In cazul in care copiilor tai le place sa alerge si sa se zbenguiasca alaturi de ceilalti copiii din cartier cu siguranta ca au nevoie si de un companion acasa. Se vor bucura sa mai aiba un tovaras de joaca.

Este ideal pentru copii carora care dezvolta legaturi puternice cu cei din jur. Iar relatia om-animal este foarte intense cu canidele. Doar nu degeaba se spune: cainele cel mai bun priten al omului.

Insa este bine sa-ti aminteste ca, dintre toate animalele, cainele necesita cea mai multa grija. Promisiunile de genul: „Il voi scoate la plimbare si-l voi hrani zilnic” sunt incalcate chiar si de cei mai bine intentionati dintre copii. Si trebuie sa fii atent la muscaturi. Niciodata nu lasa un caine si un copil mic impreuna nesupravegheati.

Pestisori de acvariu, cele mai tacute animale de companie

Aceasta este o alegere inspiranta mai ales in cazul in care cei mici sunt la primul lor animal de companie. Pestisorii aurii pot trai cu usurinta intr-un acvariu cu apa rece si fara a necesita caldura sau filtru.

Citeşte contionuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.