ANIMALE modificate genetic, create în Turcia: Vezi ce se întâmplă cu aceşti iepuri NOAPTEA VIDEO

Cercetătorii din Hawaii şi Turcia au reuşit să creeze o serie de iepuri fosforescenţi, implantând cu succes culoare fosforescentă în materialul genetic din embrionii puilor. Mai mult, oamenii de ştiinţă consideră că vor putea pe viitor să folosească aceste animale pentru tratarea diferitelor boli cu care se confruntă omenirea.

13 aug. 2013, 14:06
ANIMALE modificate genetic, create în Turcia: Vezi ce se întâmplă cu aceşti iepuri NOAPTEA VIDEO

Cu toate că puii de iepure creaţi în laborator par normali pe timpul zilei, atunci când stau sub lumină neagră, ei luminează verde. Chiar dacă totul pare surprins dintr-un film de groază, aceste animale sunt reale şi trăiesc în Turcia. Culoarea lor fosforescentă indică faptul că materialul genetic injectat în embrioni a fost incorporat cu succes în timpul dezvoltării puilor, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Animale hibride care depăşesc LIMITA IMAGINAŢIEI: De la RINOCANGUR la BUFNIŢA de GRAJD FOTO

Micuţele animale au fost născute la începutul lunii august într-o univesitate din Istanbul, după o colaborare între cercetători din Turcia şi Hawaii. Doctorul Stefan Moisyadi a povestit că acest experiment este unul de o deosebită importanţă, el putând sî ducă la o producţie în masă a diferite medicamente. Mai mult, animalele sunt sănătoase şi trăiesc la fel de mult ca şi cele obişnuite.

Citeşte şi Au apărut oile fosforescente, rezultate prin încrucişarea lor cu… meduze FOTO

Acest iepuri sunt ca un bec, ca şi cum ar avea LED-uri pe toată suprafaţa corpului„, a declarat el.

Astfel de experiemente au început în anul 1980, atunci când au fost creaţi o serie de iepuri care străluceau în întuneric. Mai mult, în câteva luni, cercetătorii speră să creeze şi un miel fosforescent.