Animaţia „Motanul încălţat”, pe primul loc în box office-ul nord-american VIDEO

Animaţia "Motanul încălţat/ Puss in Boots", regizată de Chris Miller, a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.Graţie vocii languroase a actorului Antonio Banderas, legendarul motan din poveste a ajutat această peliculă să obţină încasări de 34 de milioane de dolari de vineri până duminică.

RomaniaTV.net
31 oct. 2011, 13:16
Animaţia „Motanul încălţat”, pe primul loc în box office-ul nord-american VIDEO

Savuroasa poveste transpusă pe marele ecran de compania DreamWorks povesteşte tinereţea agitată a Motanului Încălţat, înainte de întâlnirea acestuia cu Shrek din filmele „Shrek 2” si „Shrek al Treilea”.

Pe locul al doilea a coborât liderul de săptămâna trecută al box office-ului nord-american, „Paranormal Activity 3”, care a obţinut încasări de 18,5 milioane de dolari în cinematografele din Statele Unite şi Canada. În regia lui Ariel Schulman şi Henry Joost, partea a treia a deja celebrei francize despre evenimente paranormale are o acţiune care se desfăşoară cu 18 ani înainte de cea din primul film al seriei.

Thrillerul SF „În timp/ In Time”, cu Justin Timberlake şi Amanda Seyfried, a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 12 milioane de dolari.

Pe locul  patru a coborât „Footloose: Dans interzis”, un remake al filmului din 1984, care a avut încasări de 5,4 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, în regia lui Kenny Ortega, cu Andie MacDowell, Dennis Quaid si Jason Ferguson în rolurile principale, spune povestea unor adoleşcenţi care încalcă interdicţia de a dansa impusă de autorităţile dintr-un orăşel american.

Johnny Depp şi cel mai recent film al său, „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary” au debutat pe pozitia a cincea în box office-ul nord-american. Acest film, ce prezinta aventurile unui jurnalist debutant, care se confrunta cu coruptia de pe o insula paradisiaca din Porto Rico, a avut încasări de 5 milioane de dolari.

Drama SF „Pumni de oţel/ Real Steel”, a coborât pe poziţia a şasea, cu încasări de 4,7 milioane de dolari. Hugh Jackman joacă în acest film – regizat de Shawn Levy – rolul unui fost pugilist care îsi pregăteşte revenirea în ring construind un robot din oţel, într-un viitor apropiat în care maşinile au luat locul oamenilor în acest sport.

Filmul „Cei trei muşchetari”, cu Milla Jovovich si Orlando Bloom în distribuţie, a coborât de pe locul al patrulea pe poziţia a şaptea, cu încasări de 3,5 milioane de dolari. Urmându-şi visul de a deveni muşchetar, D’Artagnan (Logan Lerman) pleacă la Paris, unde îi găseşte pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) şi Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în căutarea unei cauze care să le spele numele.

Pe locul al optulea în box office-ul nord-american s-a situat „The Ides of March”, în regia lui George Clooney, care a avut încasări de 2,7 milioane de dolari de vineri până duminică. „The Ides of March” nu este nici un film despre politică, nici o intrigă poliţistă într-un context politic. Este mai degrabă o poveste despre nişte oameni care ajung la putere si sunt distruşi aproape simultan de această putere, din cauza a ceea ce sunt ei, a forţei, credinţelor, demonilor şi slăbiciunilor lor.

Drama „Moneyball: Arta de a învinge” a coborât două locuri, până pe poziţia a noua, cu încasări de 2,45 milioane de dolari. În acest film, Brad Pitt joacă rolul unui antrenor care formează o echipă de baseball.

Drama „Courageous”, care descrie dificultăţile prin care trec patru capi de familie abandonaţi, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari vânzări de bilete în cinematografele din America de Nord, la sfârşitul săptămânii trecute, dupa ce a încasat 1,8 milioane de dolari.