Aniversare în familia prezidenţială: Maria Băsescu împlineşte 62 de ani

Soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria, împlineşte astăzi 62 de ani şi a primit deja cel mai frumos cadou în urmă cu câteva zile: pe nepoţica Sofia Anais. E foarte probabil ca Maria Băsescu să sărbătorească acasă cu prima ei nepoţică, mai ales că a promis că va fi şi bunică şi va avea şi grijă de feţiţa adusă pe lume de Elena Băsescu.

RomaniaTV.net
06 sept. 2013, 07:29
Aniversare în familia prezidenţială: Maria Băsescu împlineşte 62 de ani

Maria Băsescu are astăzi una dintre cele mai frumoase zile de naştere, alături de cel mai special cadou: prima ei nepoţică. Ajunsă la 62 de ani, prima doamnă a ţării va celebra alături de micuţa Sofia-Anais. O prezenţă distinsă şi mereu discretă, Maria Băsescu radia de fericire când nepoţica ei nou-născută a ieşit din spital.

Soţia lui Traian Băsescu le-a spus cu zâmbetul pe buze jurnaliştilor, cărora le-a oferit bomboane de ziua sa, că se simte bine şi că este bunică. Mai mult, Maria Băsescu a spus că şeful statului i-a dăruit şi un cadou.

Mare iubitoare de cai, Maria Băsescu a primit de la soţul ei un superb armăsar, pe nume „Răsfăţ”, în urmă cu mai mulţi ani. Anul trecut, prima doamnă a avut o aniversare specială. Elena Băsescu i-a scris un mesaj pe nisipul de la malul mării, iar prietenii şi familia i-au trimis zeci de buchete de flori.