ANM a anunţat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în februarie în Bucureşti

Publicat: Luni, 03 Februarie 2020 14:31 // Actualizat: Luni, 03 Februarie 2020 14:31 // Sursa: romaniatv.net

Administraţia Naţională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. 

PROGNOZA METEO MUNTENIA

Vremea va fi deosebit de caldă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 11 și 15 grade și a celor minime în jurul a 4 grade, apoi se va răci. Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne în medie cuprinse între 0 și 5 grade și minime în general între -8 și -4 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 11...12 grade, iar a celor minime spre 0 grade.

Precipitații moderate cantitativ se vor semnala în zilele de 4 și 5 februarie, iar în restul intervalului probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

PROGNOZA METEO OLTENIA

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a temperaturilor diurne cuprinsă între 10 și 14 grade și a celor nocturne între 3 și 5 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime în medie de 2 și 5 grade și minime cuprinse în general între -8 și -4 grade. În cea de a doua săptămână, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 11...12 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade.

În 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate, respectiv în general slabe cantitativ, iar în restul intervalului probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

PROGNOZA METEO MOLDOVA

Vremea va fi caldă în primele două zile, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 8...10 grade și a celor minime de 2...4 grade, apoi se va răci. În perioada 5-9 februarie,
regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne cuprinse, în medie, între -2 și 2 grade și minime în general între -10 și -4 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 9...10 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade.

Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în zilele de 4 și 5  februarie, iar în restul intervalului acestea vor putea apărea trecător și pe arii restrânse.

PROGNOZA METEO DOBROGEA

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a temperaturilor diurne cuprinsă între 10 și 14 grade și a celor nocturne între 4 și 6 grade, apoi, în perioada
5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime, în medie regională, de -2...2 grade și minime cuprinse în general între -6 și -2 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 9...10 grade, iar a celor minime spre 2...3 grade.

În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor putea apărea trecător și pe arii restrânse.

PROGNOZA METEO BANAT

În primele două zile, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10...12 grade și a celor minime de 5...7 grade, apoi se va răci. Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne în medie de 2...4 grade și minime cuprinse în general între -6 și -2 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 10...12 grade, iar a celor minime până în jurul a 2 grade.

Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în perioada 3-5 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe spații
mici.

PROGNOZA METEO CRIŞANA

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor diurne de 8...10 grade și a celor nocturne de 4...6 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar
regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime în medie de 1...4 grade și minime cuprinse între -8 și -2 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 10...12 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 1 grad.
În 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate, respectiv însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe arii
restrânse.

PROGNOZA METEO TRANSILVANIA

În primele două zile, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 6...8 grade și a minimelor de 2...3 grade, apoi se va răci. Prin urmare, în perioada 5-9 februarie,
regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne cuprinse, în medie, între -2 și 2 grade și minime în general între -12 și -6 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 7...9 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de -2 grade.

Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în perioada 3-5 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe spații
mici.

PROGNOZA METEO MARAMUREŞ

În zilele de 3 și 4 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor diurne de 6...9 grade și a celor nocturne de 3...5 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar
regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime, în medie, de -2...2 grade și minime cuprinse în general între -10 și -4 grade. În cea de a doua săptămână
tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 7...8 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade.

În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor fi slabe și vor apărea doar local.

PROGNOZA METEO LA MUNTE

În primele două zile, media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar a celor minime între -2 și 0 grade. Apoi, vremea se va răci semnificativ, astfel încât în perioada 5-9 februarie se vor înregistra, în medie, valori termice diurne cuprinse între -8 și -4 grade și nocturne, în general, între -14 și -10 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de ușoară creștere, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 0...2 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de -4 grade.

Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala între 3 și 6 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și pe arii mai restrânse.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM meteo prognoza meteo vremea pe doua saptamani
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8074
RON
26 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H