Anna Lesko, imaginea incendiară cu care a rupt internetul. Fanii au luat foc: „E prea de tot!” FOTO

Anna Lesko s-a fotografiat într-una dintre cele mai incitante poziții. Totuşi, mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea pe internet nu au fost deloc încântați și i-au spus exact ce părere au despre felul în care pozează.

19 mart. 2019, 15:25
Anna Lesko, imaginea incendiară cu care a rupt internetul. Fanii au luat foc: „E prea de tot!” FOTO

Ana Lesko s-a fotografiat în lenjerie fină, întinsă pe pat într-o poziție provocatoare și cu un trandafir în gură. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată vedeta este extrem de incitantă, însă cei mai mulți dintre internauții n-au apreciat deloc felul în care se afișează Anna Lesko în ultima vreme.

Anna Lesko, imaginea XXX cu care A RUPT INTERNETUL! Fanii au înnebunit: „Mâna ta stângă poate spune multe lucruri” FOTO

„De un timp ești foarte instabilă”, „Mă întreb cine este fotograful și ce se întâmplă după”, „Simte nevoia de foarte multă atenție cu aceste poze”, „Doamne ferește, nu ți-e rușine? Te vede copilul. Ce exemplu de mamă”, „Ai luat-o razna, ai copil acasă”, „Ce părere crezi că va avea când te va vedea în ipostaze din acestea? Nimic atrăgător, dimpotrivă – rușine”, „Criza de la 40 de ani se manifestă în diverse forme”, „Te apreciam foarte mult, dar cu așa poză postată nu e nimic de capul tău…”, „Sărmana de tine”, „Băiatul tău ce o să spună când o să vadă pozele cu tine???”, „E prea de tot!”, i-au transmis internauții Annei Lesko.

Anna Lesko s-a pozat GOALĂ-PUŞCĂ! Fanii au criticat-o dur: „Fiul tău sigur este mândru de o mamă ca tine!” FOTO