Anna Lesko, noaptea solistă sexy, ziua mămica perfectă. Cum a fost surprinsă vedeta de paparazzi FOTO

E topită după băieţelul ei, iar pozele surprinse de paparazzi. Sunt cea mai bună dovadă că Anna Lesko e mămica perfectă. Dacă noaptea aleargă la concerte, ziua, solista nu se dezlipeşte de băiatul ei.

14 nov. 2015, 09:36

A uimit pe toată lumea când a anunţat că este gravidă în şapte luni, scrie clik.ro. Nimeni nu şi-o închipuia pe sexoasa Anna Lesko (36 de ani), cea care face adevărate show-uri erotice pe scenă, în ipostaza de mămică. Dar iată că de un an şi opt luni, de când l-a născut pe micuţul Adam, ea a demonstrat că este o mamă desăvârşită. Nu doar fotografiile şi filmuleţele de pe Facebook sunt dovada, ci şi imaginile surprinse de fotoreporteri, căci ziua cei doi sunt precum siamezii, nu se despart nici la shopping.

Citeşte şi Anna Lesko a trecut prin clipe de coşmar. A fost surprinsă de grindină în turneu VIDEO

Joi, Lesko a ieşit la o sesiune de cumpărături în zona Obor. Artista a intrat într-un magazin cu haine de blană şi a probat de zor câteva obiecte vestimentare. Preţ de câteva minute, ea l-a lăsat pe Adam în braţele prietenei sale, care a avut nu doar rol de bonă, ci şi de bodyguard. Femeia l-a păzit ca pe cel mai important şef de stat şi, ca nu cumva „prinţul” să se plictisească, s-au tot jucat cu o căciulă. A probat-o şi micuţul, dar şi-a dat seama că este cam mare pentru el, apoi i-a aşezat-o pe cap mamei sale şi, spre amuzamentul vânzătoarei, i-a tras-o pe ochi, fix ca în jocul „cucu-bau”. După 30 de minute de joacă, Anichka a finalizat şi ea sesiunea de shopping şi a decis să-şi ducă fiul acasă. După această experienţă, care l-a epuizat de energie, cu siguranţă Adam a adormit buştean. Lesko şi domnişoara „bodyguard” s-au îndreptat spre maşină şi au plecat în trombă.

Citeşte şi „Doamne, ce urâtă sunt!”. Ce vedetă de la noi a spus asta

Anna are concerte pe bandă rulantă

Este una dintre artistele pe care nu le vezi la tv decât atunci când lansează o piesă şi asta pentru că Anna Lesko e prea ocupată cu profesia de solistă şi cu băiețelul său, Adam, pe care-l are cu Dj Vinny. Solista are concerte pe bandă rulantă, iar în fiecare lună, această marchează cel puțin zece show-uri prin țară. Prestațiile sale îi aduc lunar 25.000 de euro, pentru că artista are un onorariu de 2.500 de euro pe concert. Show-urile ei atrag ca un magnet, căci împreună cu dansatoarele sale, Anna are o coregrafie plină de erotism.