Anna Lesko s-a despărţit de DJ Vinnie. S-A AFLAT cine este bărbatul cu care a fost filmată în timp ce se săruta!

Anna Lesko s-a despărţit de DJ Vinnie după ce artista și Mike Diamondz au fost filmați în club sărutându-se.

29 aug. 2019, 05:05
Anna Lesko s-a despărţit de DJ Vinnie. S-A AFLAT cine este bărbatul cu care a fost filmată în timp ce se săruta!

Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv „Adio!”. Potrivit Cancan, la scurt timp după ce renumita artistă a fost surprinsă în „offside”, în timp ce se săruta, în club, cu Mike Diamondz, relația cu DJ Vinnie ar fi început să se răcească. Din câte se pare, între cei doi ar fi intervenit mai multe discuții acide, iar „ruptura” a fost inevitabilă după episodul din club.

Anna Lesko s-a pozat iar DEZBRĂCATĂ. Fanii au făcut-o praf: „Parcă erai cântăreaţă!” FOTO

Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului. De dragul băiețelului lor, Anna Lesko și DJ Vinne au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna lui creștere

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Neniță, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko, din nou în sânii goi pe Internet. „De ce nu te faci stripteuză?” FOTO

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.