Anna Lesko trece prin momente cumplite din cauza Covid-19. Apel sfâşietor al vedetei

Anna Lesko a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor după ce mama sa a fost infectată cu noul coronavirus. Femeia în vârstă de 70 de ani are probleme serioase de sănătate din cauza Covid-19.

26 ian. 2021, 10:19
Anna Lesko trece prin momente cumplite din cauza Covid-19. Apel sfâşietor al vedetei
Anna Lesko

Anna Lesko trece prin momente cumplite din cauza Covid-19. Vedeta a dezvăluit că mama sa duce o luptă grea cu noul coronavirus, ba mai mult este internată în spital pentru a doua oară. Din cauza faptului că mama sa s-a infectat, vedeta a început să se documenteze mai mult cu privire la această boală.

Anna Lesko trece prin momente cumplite din cauza Covid-19

„De ceva vreme, mama mea in varsta de 70 de ani, duce o lupta grea si istovitoare cu noul Coronavirus. Este a doua oara internata la spital, intrucat au aparut complicatii la nivel digestiv. Este complet schimbata, a slabit enorm si oboseste numai cand vorbeste. De atunci am inceput sa ma documentez vis a vis de acest virus necrutator.

Vaccinare – am citit asiduu tot ce am putut gasi pe aceasta tema si am urmarit strategia tarilor care conteaza. Concluzii personale de bun simt; Riscurile asimilate vaccinului sunt infinit mai mici fata de ce presupune virusul si doar vaccinarea a 2/3 din populatia unei tari poate opri raspandirea virusului, noi mutatii cu forme mai grave si poate genera revenirea la viata normala. Clasa politica trebuie sa dea exemplu personal, sa comunice coerent pe intelesul tuturor si sa procure suficiente doze pentru toti. Sistemul medical trebuie sa asigure vaccinarea propriu-zisa cu maxima eficacitate”, a scris Anna Lesko pe contul personal de Facebook.

Anna Lesko, vedetă în America într-un clip al lui Jennifer Lopez VIDEO

„De exemplu, am asistat la o discutie a unei prietene cu o boala cronica care a primit politicos un refuz de a fi programata pe motiv ca nu mai au vaccin. Toti cei responsabili au dormit pe ei pana acum! Orice teorii conspirationiste cititi de la diversi influenceri-ignorati ineptiile pentru binele vostru si al celor dragi!”, a mai scris Anna Lesko.

Anna Lesko, sfaturi despre cum să fii o femeie adevărată

Anna Lesko, dezvăluiri din perioada adolescenței

Anna Lesko a povestit cât de greu i-a fost în momentul în care s-a hotărât să se stabilească în România, dar și ce părere au avut părinții săi despre această decizie radicală. „Tatăl meu nici nu ştia, era plecat în Moscova atunci, iar mama rămăsese să aibă grijă de noi, fetele. Şi noi eram crescute cu mare stricteţe, nu mergeam la discotecă, ci învăţam să avem grijă de gospodărie şi să ne pregătim pentru viaţă.  Mama ne învăţa şi cum să avem grijă de noi, ea mergea pe tocuri chiar şi atunci. Cred că a fost un model pentru cât de feminină trebuie să fii, şi aranjată, indiferent de ceea ce faci. Iniţial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete. Apoi, am intrat ca rezervă în trupă, iar în câteva luni am ajuns să dansez. Am reuşit să depăşesc acel moment. A trebuit să le demonstrez multor oameni din jurul meu că puteam face această trecere din Chişinău în Bucureşti” a spus Anna Lesko pentru Viva!.