Anna Lesko, vedetă în America într-un clip al lui Jennifer Lopez VIDEO

Anna Lesko, vedetă în America într-un clip al lui Jennifer Lopez! Anna Lesko a devenit vedetă în America după ce Jennifer Lopez a postat zilele trecute pe YouTube un clip creat special pentru cei care dansează pe piesa ei și a lui Maluma, "Pa' Ti".

12 nov. 2020, 21:20
Anna Lesko, vedetă în America într-un clip al lui Jennifer Lopez VIDEO

Anna Lesko, vedetă în America într-un clip al lui Jennifer Lopez! Ana Lesko apare în clipul lui Jennifer Lopez, alături de mai multge persoane. În aproape o săptămână, clipul postat pe Jennifer Lopez în care apare și Anna Lesko a strâns aproximativ 300.000 de vizualizări, anunţă Pro TV.

Adevăr sau provocare pentru Anna Lesko. Artista a recunoscut câţi parteneri sexuali a avut şi în ce loc public a făcut sex

Melodia „Pa’ Ti” are 20 de milioane de vizualizări

Jennifer Lopez și Maluma au lansat recent piesa și videoclipul „Pa’ Ti”, care a adunat peste 20 de milioane de vizualizări până în prezent și care se aude în toate colțurile lumii.

 

După ce melodia a devenit un adevărat hit, pe TikTok s-a viralizat challenge-ul „Pa’ Ti”, iar printre vedetele care dansează pe piesa intrerpretată de Jenniler Lopez și Maluma se regăsește și Anna Lesko.

Anna Lesko, vedetă în America într-un clip al lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a postat zilele trecute pe YouTube un clip creat special pentru aceștia, intitulat „Pa Ti Challenge TikTok Dance Compilation”, în care apar persoane din întreaga lume care dansează pe piesa ei și a lui Maluma, inclusiv Anna Lesko.

Anna Lesko şi George Piştereanu, imagini interzise minorilor: „În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat”

Clipul postat pe Jennifer Lopez în care apare și concurenta de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” a strâns aproximativ 300.000 de vizualizări.

Cântăreaţa Anna Lesko a vorbit despre ce înseamnă să fii o femeie în adevăratul sens al cuvântului chiar din primele ediţii ale Fermei. Aceasta a făcut portretul unei femei adevărate, din punctul ei de vedere. „Așa am înțeles eu rolul femeii de mică și asta datorită educației neamului meu, pentru că ei consideră că femeia trebuie să fie extrem de bine instruită. Pentru că noi, femeile, trebuie să ne și asumăm rolul de femeie, de mamă. Pentru mine, o gospodină este acea femeie frumoasă, superbă, cum știe ea că îi stă cel mai bine. Trebuie să fie și un pic machiată, de ce nu, naturală, așa, într-un fel în care să nu arăți a pămătufă obosită, supărată și foarte, foarte deranjată toată ziua!”, a declarat Anna Lesko.