FERMA 24 SEPTEMBRIE 2020. Anna Lesko şi George Piştereanu, imagini interzise minorilor: „În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat”

Concurenţii au avut parte de o probă inedită la Ferma, fiecare a fost legat de o altă persoană, fiind nevoită să se descurce împreună. Anna Lesko şi George Piştereanu au avut o noapte... extrem de grea, însă au făcut față cu brio, chiar dacă artista a fost deranjată de modul lui George de a dormi.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 18:55

 „Ieri ne-am pus într-o poziţie, ne-am culcat, am adormit, dar în noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat„, a zis aceasta. 

Cred că am fost agitat, nu ştiu care a fost faza. Dacă mi-ai fi dat de mâncare, aş fi fost cuminte. Dacă ne văd oamenii, că am dormit în braţele tale, eu ies câştigat„, a spus actorul.

Anna Lesko o pune la zid pe Andreea Bălan: „Este dezechilibrată foarte mult”

George Burcea a fost subiect de discuţie între două concurente de la Ferma. Viviana și Anna Lesko au deschis o discuție destul de seriosă despre George Burcea și fosta lui soție, Andreea Bălan. 

Prima care a deschis subiectul a fost Viviana: „Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui.

Mai departe, Anna Lesko a ținut și ea să explice situația, din punctul ei de vedere: „Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public. Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită.