Anna Shay, actriţa admirată de români pe Netflix, a murit subit după ce a suferit un atac vascular cerebral

Anna Shay a murit subit marţi seară. Vedeta “Bling Empire” și “Regina” diamantelor s-a stins din viață la 62 de ani.

07 iun. 2023, 11:54

Anna Shay, vedeta reality-serialului „Bling Empire”, a subit la 62 de ani, a confirmat familia ei într-o declarație transmisă luni, relatează CNN.

Considerată a fi „Regina” diamantelor, Anna Shay este recunoscută în New York ca fiind una dintre cele mai bogate persoane, care și-a câștigat averea din diamante. Aceasta s-a făcut remarcată, totodată, prin actele sale caritabile, fiind cunoscută și ca un mare filnatrop.

Născută într-o familie bogată, Anna Shay a dus mai departe afacerile familiei și a trăit în lux întreaga sa viață. Ea a fost înscrisă la o școală catolică și mai târziu a intrat la liceu. În plus, ea este absolventă a Universității din California.

VIDEO: Doliu în lumea muzicală. Celebra cântăreață din Brazilia a murit

Anna Shay a murit la vârsta de 62 de ani după ce a suferit un atac vascular cerebral. „Ne întristează inimile să anunțăm că Anna Shay, o mamă iubitoare, bunică, vedetă carismatică și cea mai strălucitoare rază de soare a noastră, a murit”, se arată în declarație, potrivit CNN.

După cum a relatat People, apropiații lui Shay au transmis într-o declarație: „Vrem să vă anunțăm că Anna Shay, o mamă iubitoare, bunică, vedetă carismatică și cea mai strălucitoare rază de soare a noastră, a murit la vârsta prematură de 62 de ani, în urma unui atac cerebral.

Shay a fost un adevărat succes pentru fanii Bling Empire, după ce s-a alăturat serialului Netflix în 2021. hay era pe jumătate japoneză și pe jumătate rusoaică și, așa cum era de așteptat, era extrem de bogată.

Durere mare! Se pregăteau de nuntă, dar au murit într-un teribil accident. Gianina şi Andrei vor fi înmormântaţi împreună

Anna Shay a declarat că s-a căsătorit și a divorțat de patru ori. Ea susține că a avut despărțiri pașnice de toți soții ei, deşi ea nu a dezvăluit identitatea niciunuia dintre cei patru soți ai ei. Ea are un fiu pe nume Kenny Kemp. Fiul ei a fost prezentat într-un articol pe BuzzFeed pentru că avea o colecție de bonguri în valoare de milioane de dolari în subsolul mamei sale în anul 2015.

Mai mult, el s-a descris ca fiind singurul succesor al sutelor de milioane de dolari ale mamei sale. Potrivit rapoartelor, se spune că Ken Kemp este tatăl lui Kenny, însă acest lucru nu este confirmat.