Anne Hathaway s-a logodit

Anne Hathaway, cunoscută graţie rolurilor din filmele "Prinţesa Îndărătnică", "Diavolul se îmbracă de la Prada", "Rachel se mărită" şi "Alice în Ţara Minunilor", s-a logodit cu iubitul ei, Adam Shulman, a anunţat  purtătorul de cuvânt al artistei americane.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 09:59
Anne Hathaway s-a logodit

Purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat logodna, dar a refuzat să ofere alte detalii, informează Mediafax.

Anne Hathaway, în vârstă de 29 de ani, are o relaţie cu Adam Shulman, actor şi designer de bijuterii, care a început în anul 2008.

Actriţa americană a trecut printr-o despărţire, intens mediatizată, de fostul ei iubit, Raffaello Follieri, în 2008, după ce acesta a fost arestat şi a recunoscut că este vinovat de comiterea unor fraude fiscale.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în „Diavolul se îmbracă de la Prada” şi în „Brokeback Mountain”. Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul „Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs”, în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia „Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes „Rio”.

Anne Hathaway urmează să apară pe marile ecrane anul viitor în rolul Catwoman, din următorul film din franciza „Batman”, intitulat „The Dark Knight Rises”, în care va juca alături de Christian Bale.

 


loading...
Partenerii noștri