Anonymous loveşte din nou Vaticanul. Vezi mesajul hackerilor

Vaticanul i-a supărat rău pe cei de la Anonymous. Grupul de "piraţi cibernetici" a lansat un al doilea atac din ultima săptămână asupra mijloacelor media ale Sfântului Scaun.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 17:41
Anonymous loveşte din nou Vaticanul. Vezi mesajul hackerilor

Hackerii din cadrul grupului Anonymous au revendicat luni un nou atac informatic asupra paginii de Internet a Vaticanului. Este vorba despre al doilea atac în cinci zile.

„Toţi Anonymous aşteaptă cu nerăbdare o excomunicare oficială în piaţa publică”, se arată în declaraţia în italiană care circulă online.

Nu doar site-ul Vaticanului a fost atacat, ci şi Radio Vatican. Cei de la Anonymous au piratat baza de date a acestuia şi au postat online o listă cu nume de utilizatori şi parole. Totodată, ei au acuzat postul de radio că ar transmite la frecvenţe dincolo de limita legală, punând populaţia în pericolul de a se îmbolnăvi de „leucemie, cancer şi alte boli groaznice”.

Atacurile asupra site-ului vatican.va au loc după ce cinci presupuşi membri ai grupului au fost arestaţi pentru infracţiuni cibernetice în Europa şi Statele Unite, joi, graţie ajutorului unui hacker transformat în informator, The Real Sabu, aşa cum este el cunoscut pe Twitter.