Şantaj sexual la o firmă din Botoşani. Patronul se folosea de angajate şi filma fiecare partidă

Un patron din Botoşani a fost arestat preventiv după ce s-a descoperit că a filmat mai multe partide sexuale cu angajatele sale. Mai mult, el se folosea de imagini pentru a le şantaja pe femei.

RomaniaTV.net
30 mart. 2015, 06:23
Şantaj sexual la o firmă din Botoşani. Patronul se folosea de angajate şi filma fiecare partidă

Romică A., de 39 de ani, din Botoșani, administratorul unei societăți comerciale locale, a folosit diverse pretexte pentru a determina patru dintre angajatele sale să întrețină relații sexuale cu el, potrivit Botoşăneanul.

Citeşte şi SODOMA ŞI GOMORA la BOTOŞANI. „Sex între mamă, fiică şi un bărbat”

Ulterior, bărbatul a început să le ameninţe că va difuza imagini din timpul sexului pe internet sau chiar cu trimiterea acestora către familiile femeilor.

Vineri, 27 martie 2015, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 39 de ani din Botoșani după ce i-a fost percheziționată și locuința, bărbatul fiind cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni de șantaj, în prezent fiind în stare de arest preventiv„, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ.

Citeşte şi SCANDAL SEXUAL în Iaşi. A spus la tot satul că s-a culcat cu ea. Ce pretenţii are acum femeia

Polițiștii suspectează că ar fi vorba despre mai multe femei, angajate la aceeași societate, care se află în situații similare, și le îndeamnă să se prezinte la poliție pentru a depune plângere.