Anunţ BOMBĂ. Încă o asistentă la „Un show păcătos”. Nu o să-ţi vină să crezi cine este colega Cruduţei

La o lună de când Loredana Chivu şi Anamaria Mocanu au fost date afară de la "Un show păcătos", pentru a-i face loc Danielei Crudu, producătorii emisiunii fac o mutare neaşteptată.

25 ian. 2015, 09:30

Iniţial, s-a dorit ca „Un show păcătos” să aibă o singură asistentă „păcătoasă”, pe Cruduţa, între timp lucrurile au luat o altă turnură. Începând de luni, bruneta va avea o colegă de dans. Este vorba despre nimeni alta decât Andreea Tonciu, care a acceptat acest post fără să stea pe gânduri.

Potrivit click.ro, producătorii emisiunii „Un show păcătos” au considerat că fosta iubită a lui Mitea este perfectă pentru acest job, mai ales că, în ultimele luni, Tonciu a trecut de mai multe ori prin cabinetul medicului estetician, unde şi-a mărit buzele şi sânii şi şi-a micşorat nasul.

De altfel, sâmbătă seara, Andreea şi-a arătat entuziasmul privind noua ei profesie. „Sunt foarte fericită că voi face parte din echipa «Un show păcătos», abia aştept să mă distrez cu cea mai nebună gască, ne vedem de luni la 22.30 pe Antena 1!!! Să îmi ţineţi pumnii… Vă pup”, a scris ea, pe Facebook.

Vezi: Clipe de COŞMAR pentru Daniela Crudu! Ce s-a întâmplat după ce a refuzat UN MILIARDAR