Antena 1 renunță la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri! “Acces Direct”, scos din grila de programe!

Antena 1 renunță la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri. Emisiunea “Acces Direct” a fost scosă din grila de programe.

21 feb. 2022, 15:55
Antena 1 renunță la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri! “Acces Direct”, scos din grila de programe!

Emisiunea-tabloid „Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida, dispare cu totul din grila de programe de la Antena 1 şi se va vedea doar pe Antena Stars, au anunţat reprezentanţii televiziunii. Asta după ce până acum show-ul a fost difuzat pe ambele posturi, de la ora 16.00, pe Antena 1, iar restul, de la ora 17.00, pe Antena Stars.

Din 28 februarie, emisiunea prezentată de Mirela Vaida, „Acces Direct” se va vedea exclusiv la Antena Stars, de luni până vineri, în intervalul 16.00 – 19.00.

CITEȘTE ȘI: Amendă record la Antena 1. Emisiunea Acces Direct a primit cea mai mare sancţiune din ultimii 3 ani

Şeful Antena Stars, Cristian Ionescu, anunțat că mutatea show-ului „Acces Direct” a adus creşteri de audienţă pentru postul Antena Stars, potrivit Paginademedia.ro.

„Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle. Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte.

CITEȘTE ȘI: Scandal în trustul lui Dan Voiculescu după mutarea emisiunii „Acces Direct”. „Antena e blocată în niște găști! Își dispută teritorii, tronsoane orare!”

Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!”, a declarat Mirela Vaida.