Antena 1 vrea să-i oblige pe cei trei “Chefi la cuțite” în instanță să revină cu forța la emisiune. Ce cer avocații trustului de la cei trei bucătari. Nu mai vor daune materiale, vor reluarea filmărilor și a emisiunii

Antena 1 contraatacă. Îi dă în judecată pe cei trei Chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Conducerea trustului vrea să-i oblige să se întoarcă la emisiune.

27 nov. 2023, 12:50
Antena 1 vrea să-i oblige pe cei trei “Chefi la cuțite” în instanță să revină cu forța la emisiune. Ce cer avocații trustului de la cei trei bucătari. Nu mai vor daune materiale, vor reluarea filmărilor și a emisiunii

Antena Group, care deţine Antena 1, îi cheamă pe Chefii la cuţite în instanţă. Compania de media îi dă în jduecată pe cei trei chefi cu care a colaborat timp şapte ani, Florin Dumitrecu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, potrivit paginademedia.ro.

Antena Group a intentat câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti și cere „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Cu alte cuvinte, vrea să-i oblige să revină în emisiunea Chefi la cuțite.

Reamintim că Antena 1 a anunţat la început de octombrie că intenţionează să aducă un nou juriu la emisiunea Chefi la Cuţite, întrucât cei trei juraţi – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu – au refuzat să mai participe la filmările pentru un nou sezon, invocând oboseala.

Citește și: Irina Fodor, anunţul momentului despre emisiunea Chefi la cuţite. Ce se va întâmpla cu show-ul culinar de la Antena 1

„Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la ca-păt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, spunea Mona Segall, producătoarea show-ului.