Antena 3 îl dă în judecată pe vicepreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu, şi îi cere daune de 2 milioane de euro

Postul de televiziunea Antena 3 a anunțat că îl va acționa în judecată pe vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu după ce în spațiul public au apărut înregistrări ale unor ședințe ale PSD Dâmbovița în care acesta susținea în fața colegilor că postului de știri i s-ar fi plătit 2 milioane de euro pentru protejarea intereselor guvernului și ale conducerii PSD.

RomaniaTV.net
26 oct. 2018, 11:34
Antena 3 îl dă în judecată pe vicepreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu, şi îi cere daune de 2 milioane de euro

„Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt complet denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro.

Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informații mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicității afirmațiilor făcute de persoana în cauză.

În virtuatea dreptului la o corectă informare, postul nostru de televiziune solicită tuturor celor care au mediatizat alegațiile domnului Adrian Țuțuianu să publice, în egală măsură, precizările postului nostru de televiziune”, se spune într-un comunicat prezentat de postul de televiziune, citat de stiripesurse.ro.

România TV a prezentat, joi seara, noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu! Vicepreședintele PSD a fost surprins când povestea, la o întâlnire de la Găești, în septembrie, cum l-a înjurat, în sediul central al PSD, pe Codrin Ștefănescu de s-au spart geamurile.

Adrian Țuțuianu a fost înregistrat când dezvăluia că la Antena 3 s-au plătit două milioane de euro pentru ca anumiți lideri să nu mai fie primiți în emisiuni. Conform liderului PSD, Dan Voiculescu ar vrea o lege a amnistiei ca să candideze la alegerile europarlamentare.

„De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European.

La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus „Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Țuțuianu, conform unor înregistrări difuzate de România TV.

„Este o minciună sfruntată! Nu am vorbit cu domnul Stănescu despre nicio emisiune și nu am anulat vreo emisiune! Să-l sunați pe domnul Stănescu să-l întrebați când a vorbit ultima oară cu mine.”, a replicat Alessandra Stoicescu pentru stiripesurse.ro.

Vicepreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu, a scris vineri, pe Facebook, după apariţia la România TV a unor noi înregistrări cu acesta, că acţiunile fac parte dintr-o acţiune de denigrare a sa, care a fost orchestrată sub directa coordonare a unor membri din structura centrală a partidului.


loading...