Atenţionare în Bucureşti! Circulaţie blocată în mai multe zone din Capitală

Zăpadă a făcut ravagii şi în Bucureşti. Sunt probleme la circulaţia mijloacelor de transport în mai multe zone din Capitală. 

RomaniaTV.net
06 feb. 2020, 07:02

UPDATE: Tramvaiul 41 şi-a reluat circulaţia pe ruta obişnuită, în Piaţa Presei, anunţă STB, pe Twitter. De asemenea, a fost reluată circulaţia pe linia 1, la ora 10:15, pe Şos. Progresului/Calea Rahovei, pe sensul către Romprim, dar şi cea a troleibuzelor 69, 90 şi 93, pe Bd. 1 Mai.

STB a anunâţat că zeci de tramvai au rămas blocate joi dimineață în Capitală. Pe linia 32, de la Piața Rahova până în capătul liniei la Șoseaua Alexandriei nu se mai poate înainta după ce un tramvai a rămas blocat pe șine.

Oamenii care ar fi trebuit să ajungă la serviciu au fost nevoiți să meargă pe jos, distanțe destul de lungi, prin zăpadă, până la alte mijloace de transport în comun.

Sunt probleme și în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor – Bulevardul Timișoara. Mai multe tramvaie sunt blocate pe linia 25 din cauza liniei electrice căzute. 

Societatea de Transport București (STB) a transmis că linia de tramvai 41 este blocată la capătul de linie. Circulaţia tramvaiului 41 este blocată, după ce un autobuz a derapat pe linia de tramvai în Piaţa Presei Libere. Practic, de la Piaţa Presei nu pleacă niciun tramvai, în timp ce, pe sensul opus, tramvaiele sunt blocate în zona Agronomie.

„Linia de tramvai 41, blocată la capăt de linie Piaţa Presei”, anunţă STB, pe Twitter.

De asemenea, linia de tramvai 21 este blocată pe Calea Moșilor, din cauza unei avarii la rețeaua de contact. În plus, tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 şi 47 sunt blocate pe Şoseaua Progresului, la INOX, pe sensul Şoseaua Viilor, anunţă STB.

Au fost semnalate probleme și pe câteva linii de troleibuz, precum 69, 90 și 93, pe Bulevardul 1 Mai.

În general, situația traficului din București este îngreunată, însă în această dimineață a fost mai dificilă din cauza ninsorii de peste noapte. Străzile nu erau deszăpezite, iar în stațiile STB oamenii cu greu coborau și urcau în mijloacele de transport în comun din cauza zăpezii.

La sediul Primăriei Capitalei a fost convocat, de la ora 11:00, comandamentul de iarnă.


loading...