Anthony Faucci avertizează că starea de sănătate a lui Donald Trump s-ar putea înrăutăţi. Cum îşi motivează acesta afirmaţiile

În timp ce Donald Trump a părăsit spitalul unde fusese internat pentru infecţia coronavirus, Anthony Faucci, cunoscutul specialist în boli infecțioase a declarat pentru CNN că starea de sănătate a președintelui american ar putea suferi „o dinamică opusă”.

06 oct. 2020, 09:27
Anthony Faucci avertizează că starea de sănătate a lui Donald Trump s-ar putea înrăutăţi. Cum îşi motivează acesta afirmaţiile

Donald Trump, infectat cu Covid-19, s-ar putea confrunta cu o agravare a stării sale de sănătate, la fel ca mulți pacienți care se vindecă de coronavirus, a declarat Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase.

Nu sunt implicat în îngrijirea sa primară. Dar problema este că se află încă într-un stadiu destul de timpuriu al bolii și nu este un secret că, dacă te uiți la evoluția clinică a oamenilor, în a cincea sau a opta zi, uneori se poate întâmpla să înceapă dinamica inversă„, a spus dr. Faucci, la CNN.

Citeşte şi Donald Trump a ieşit din spital şi s-a întors la Casa Albă. Mesaj de ultimă oră al preşedintelui SUA

Cu toate acestea, specialistul în boli infecțioase a adăugat că este puțin probabil să se întâmple acest lucru, menționând că la întoarcerea sa la Casa Albă, președintele părea în formă.

Pe 2 octombrie, Donald Trump a anunţat că atât el, cât şi soţia sa Melania, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, ei plasându-se în carantină. Apoi preşedintele a fost spitalizat, însă luni, 5 octombrie, a fost externat.