Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, dat afară de la meciul echipei LA Lakers

Anthony Kiedis, solistul trupei americane Red Hot Chili Peppers, un fan înfocat al Los Angeles Lakers, a fost dat afară din arenă, după ce i-a adresat injurii jucătorului de baschet Chris Paul, apărător la echipa Houston Rockets, în a patra repriză a meciului, care a avut loc la Staples Center, potrivit USA Today, scrie News.ro.

RomaniaTV.net
22 oct. 2018, 08:03
Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, dat afară de la meciul echipei LA Lakers

Kiedis şi colegul lui Flea se aflau între celebrităţile din public nerăbdătoare să vadă primul meci al sezonului în care a jucat LeBron James la Lakers, dar Kierdis nu a apucat să vadă finalul jocului.

Debutul lui LeBron James a fost umbrit de o altercaţie între apărătorul Chris Paul de la Houston Rockets şi Rajon Rondo, de la LA Lakers, care şi-au împărţit câţiva pumni. Scandalul a venit după ce Brandon Ingram, jucătorul extremă de la Lakers s-a contrat dur cu James Harden de la Rockets. Când a început lupta dintre Rondo şi Paul, a intervenit şi Infram, toţi trei fiind suspendaţi de NBA.

În timpul încăierării, martorii spun că l-au auzit pe Kiedis reproşându-i lui Chris Paul cele întâmplate, după care a fost escortat către ieşirea din arenă, moment în care a făcut semne obscene către un membru al echipei celor de la Houston.

Red Hot Chili Peppers este un grup rock american înfiinţat la Los Angeles în 1983. Stilul muzical al trupei californiene combină în principal elemente de rock şi funk, cu influenţe punk, metal şi rap. Grupul a câştigat şapte premii Grammy şi a lansat 11 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial.